Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy felejtsem el ha minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtsem el ha minden nap látom?

Figyelt kérdés
Szerelmes lettem a kollégámba. EGyhelyen dolgozunk egy a baráti körünk . Barátjának tekint..ezt sokszor ki is hangsúlyozta már. Én végig nézem most ahogy össze fog jönni egy lánnyal.Mindent el is mesél róla. Ráadásul egy szerepet is együtt játszunk ami egy kisfilmben lesz, egy párt alkotunk és a felvételek miatt 2hetente minimum ugy jön ki h együtt alszunk, utaznunk kell, programokon részt venni...mint egy pár. Ennek Juniusban lesz vége.EL kell feljtsem de hogyan? Minden nap látom, szabdidőmben is. Hiányzik szeretem és megszakad a szívem hogy nem az enyém, elmondani nem merem mert akkor a munkában a baráti társaságban ..minden elromlana. Rettegek, és azt érzem széthasad a szivem és nem bírom tovább.

2016. ápr. 17. 20:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy te vagy az a lány, akivel össze akar jönni, csak nem meri egyenesen megmondani?
2016. ápr. 17. 21:09
 2/3 A kérdező kommentje:
sajnos nem
2016. ápr. 17. 22:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Sikerült megoldást találni rá? Nálam 1,5 éve tart és már azon gondolkozom hogy kimegyek külföldre...
2017. szept. 11. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!