Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el ha minden nap látom?
Másfél éve vagyok szeretője egy nős férfinak.
Nagyon megszerettem, és azért is mentem bele ebbe az egészbe, mert szerelmes voltam, és nem érdekelt semmi.
Az se érdekelt ha csak második vagyok, most viszont 1 hét alatt hatalmasat változott. Egy munkahelyen dolgozunk, és nem keres, mindig elkerül, aztán rájöttem, hogy egy másik kolléganőnek csapja a szelet, szerintem sikerrel.
Egyszerűen szörnyen érzem magam.
Már nem akarok harcolni érte, pedig iszonyatosan szeretem, csak el akarom felejteni végleg, és azt akarom, hogy közömbös legyen számomra.
Hogyan tudom így túltenni magam rajta, hogy közbe minden nap látom ezt?!
Tudom, hogy egy r****c vagyok, és mennyire elítélendő, de most csak arra szeretnék választ kapni, hogy hogyan legyen közömbös??
Talán próbáld kívülről szemlélni a helyzetet... kérdezd meg magadtól, mi az, ami annyira hozzá köt, amit adni tudott neked... ha nem találsz választ jó, mert az azt jelenti, hogy nem is éri meg.
Vannak fontosabb dolgok is, próbálj arra koncentrálni (egy barátnő, akit nagyon szeretsz, hobbi). Az elején kínszenvedés, de később rájössz és megkérded magadtól: Én őt szerettem? Ugyan miért? :))
Eddig minden nap beszéltünk, írtunk egymásnak, és 1 hete kb. semmi! egyik napról a másikra így viselkedik.
a legrosszabb az egészben, hogy közvetlen munkatársak vagyunk, és így nagyon nehéz a munkára figyelni, hogy közben ennyire levegőnek néz, holott előtte tényleg minden nap beszéltünk.
Nem tudom!
Tőlem dicséretet ne várj. De annyit még én is tudok neked tanácsolni hogy NÉZD LEVEGŐNEK ÉS TE NE VEGYÉL RÓLA TUDOMÁST!
Miért ne menne???? Ő is csak a a fa**ával gondolkodó idióta fére* mint a többi aki megcsalja a feleségét.
Látod??? Amit adsz azt kapsz. Mit gondoltál ha a feleségéért nem akkor majd melletted változik meg??? Talán gyerekük is van. A gyermekei anyját megcsalta nem tud mellette megállapodni majd te leszel a világ közepe és veled meg fog mert te csinos vagy fiatal és szép???
Ő csak kívülről szép és jó de belülről csak a felesége ismeri. Az a nő mossa a gatyáját, a zokniját, mossa le a wc-t ha össze szarja.... na nem kommentálom ezt tovább. A helyedben elszégyellném magam és lenne női büszkeségem, és nem alázkodnék meg tovább hisz nem vagyok sem játékszer sem lábtörlő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!