Hogy felejtsem el, ha minden nap látom?
Szerelmes vagyok egy évfolyamtársamba az egyetemen. Tudom, hogy semmi esélyem nála, én csendes és visszahúzódó lány vagyok, ő pedig elég vadóc, extrovertált srác. Ráadásul folyton a nyakán lóg egy "kemény rocker csaj", mindenhová együtt mennek.
Tudom, hogy fölösleges ábrándoznom róla, de nem tudom kiverni a fejemből. Amikor beszélgettünk, annyira okosnak és kedvesnek ismertem meg és olyan gyönyörű szemeket, mint az övé még soha nem láttam.
Igen, ezt most tényleg nyálas volt, de tényleg így látom. És el akarom felejteni mert reménytelen.
Hogy csináljam?
De hát tényleg így van :/ Nem nézek ki sem jól, nincs nagy önbizalmam sem. Hiába öltözöm nőiesen és sminkelem magam, nem látom magam szépnek amikor tükörbe nézek.
Most vagyok elsős úgyhogy egyelőre ezerrel tanulok minden este, van amikor csoporttársakkal közösen, van, amikor külön, de igazából nincs programom mert este 8-ig óráim vannak.
Ő bolondos, néha gyerekes, néha olyanokat mond, hogy csak nézek, de múltkor mentünk ő, én meg egy harmadik lány együtt másik órára egy másik épületbe és meg sem tudtam szólalni, csak némán mentem mellettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!