Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek hogy el felejtsem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy el felejtsem?

Figyelt kérdés
7 hónapig tartott közöttünk de sajnos távkapcsolatban.jól mukododott az egesz .Németországban él. Jött hozzám és sokáig itt is volt. Nagyon szeretem őt 1 hónapja lett vége azt hittem jobb lesz de nem! Most fáj a legjobban.nem érdekel más csak ő . Nem tudom mit tegyek:(
2016. ápr. 21. 19:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Mondogasd azt magadnak hogy teged nem erdekel senki csak o, o volt az egyetlen jo, most neked a legrosszabb. Talan meg depresszios is leszel.

Persze lehet hogy jobban jarnal ha elfogadnad hogy vege es elned tovabb az eleted.

2016. ápr. 21. 20:18
 2/7 anonim ***** válasza:
És azóta voltál együtt másik férfival is? Ne haragudj, korod, nemed? :)
2016. ápr. 21. 20:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem! Senkivel nem voltam. Lány vagyok és 18 éves.:(
2016. ápr. 21. 21:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Majd elmúlik...
2016. ápr. 21. 21:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Hiányzik. Remélem elmúlik ez az egész. De úgy érzem soha nem fog.
2016. ápr. 21. 21:46
 6/7 anonim ***** válasza:

2-es vagyok,

Hidd el, tényleg el fog múlni. Én 2 évig tartó kapcsolat után (kedvesem szakított velem) azt hittem, itt van vége mindennek... Nehéz elképzelni, de majdnem 5 hónapon át magam alatt voltam, nem tudtam felejteni. 5 hónap elteltével egyre könnyebb lett, egy egész év kellett hozzá, hogy már abszolút ne szenvedjek miatta, persze néha néha még ma is eszembe jut, de csak mint jó emlék. Hidd el, nagyon fiatal vagy még, lesz még "Nagy Ő" az életetben! Fel a fejjel, és kitartás! ;)

2016. ápr. 21. 22:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a vigasztalást kedves vagy nagyon!:) remélem így lesz ahogy mondod!!!
2016. ápr. 21. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!