Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Felejtsem el?
Figyelt kérdés
Dolgoztam egy helyen 3 hétig, egy szálláson a munkatársaimmal. Van egy fiú aki nagyon tetszik, egyszer amikor elmentünk mindannyian inni konkrétan szerelmet vallott nekem, nagyon be volt nyomva, de én is. Szóval vagy viccből mondta, vagy a "részeg ember őszinte", de egyébként több megnyilvánulása is utalt arra hogy bejövök neki. Szóval az a helyzet, hogy engem szombaton kirugtak a munkahelyről. És ugyanúgy a szállásról is távoznom kellett. Vasárnap bementem hogy beszéljek a főnökkel és folyton kint ült amikor vártam, vagy odajött leülni amikor látta hogy várok. (Mert közbe elmentem párszor) Miután kirugtak pár óraval rá visszamentem az egészségügyi papírjaimért mert ott hagytam őket, amikor megjelentem a haverja rá nézett, de olyan furcsán. (Feszülten) Oké megyek ki... ő előre kiment kiült a székekre, mert tudta hogy ott fogok kijönni. És megkérdezte, hogy találkozunk még? Azt mondtam ja, elmehetünk inni vagy valami. Ez volt 2 napja, azóta semmit nem hallok felőle, pedig a haverja és a barátnőm együtt vannak. Nem tudom mit tegyek, hogyan találkozzak vele. Borzasztóan érzem magam, hogy nem láthatom...2016. júl. 5. 08:18
1/3 anonim válasza:
Keressd meg, és írj rá!
Lehet azt varja, hogy te jelentkezz, mert nem tudja milyen hatással van rád most az, hogy friss munkanélküli lettél.
2/3 anonim válasza:
Miért kellene egyből elfelejteni? Tudtommal egyenjogúság van, írhatsz neki te, legalább annyit hogy elkérd a számát.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem tud most facebookozni, úgy hogy írni nem tudok neki. De félek megkeresni, mert lehet hogy jobban összetörnék, ha esetleg nem érdeklem... Gyomorgörccsel ébredtem tegnap, amikor tudatosult bennem hogy talán sohatöbbé nem találkozunk. Most egy új melóhelyen vagyok, és nehéz így dolgozni is, hogy egész nap csak rajta kattogok.
2016. júl. 5. 08:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!