Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Felejtsem el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Felejtsem el?

Figyelt kérdés

Van egy 18 éves srác a sulinkban, aki nekem nagyon tetszik, nem csak azért, mert helyes, hanem, mert jófej és lehet vele beszélgetni, hasonló zenéket szeretünk. Sajnos nem sokszor tudunk beszélni, de amikor összefutunk ő előre köszön, rám mosolyog, még akkor is, ha a barátnőjével jön. Hát igen. VAN BARÁTNŐje, mit tehetnék? A barátnőjével is többször beszélgetek, és ő is nagyon rendes. Úgy gondolom, hogy ők nagyon összeillenek, de én is olyan fiút szeretnék, mint "Ő" . Én lennék a legszemetebb a világon, ha összejönnék a sráccal?

Nem tudom, mit tegyek...

Tanácsok?Vélemények?

Köszönöm.

2009. dec. 2. 11:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Tény, hogy undorító dolog lenne rámászni a pasira tudván, hogy van barátnője akivel ráadásul jól megvannak.

Az meg a másik oldala, hogy ha sikerül elcsábítanod, akkor megvan a véleményem az ilyen pasikról és pár szex után kidobnám, nem bíznék benne...

2009. dec. 2. 11:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Yo a szó tesó!
2009. dec. 2. 11:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát nehéz ennyiből ítélkezni, de szerintem inkább ne próbálj meg ráhajtani a gyerekre. Nem biztos, hogy az a fiú komolyan akarna valamit, ha egyszer kitart a barátnője mellett. Az semmit sem jelent, hogy mosolyog meg köszön. Egy egészséges önbizalommal rendelkező férfi, főleg, ha jóképű, minden neki tetsző lányra rámosolyog, de ebből nem szabad hosszútávú következtetéseket levonni. Valószínűleg szívesen lefektetne alkalomadtán, de ennyi, és nem több. Utána meg persze jönnének a magyarázkodások, hogy "Hát bocs, de nem úgy gondoltam, nem akarom otthagyni a barátnőmet... ez maradjon a kettőnk titka, és legyünk csak barátok.", aminek az lenne a vége, hogy a barátnő előbb-utóbb megtudná a dolgot, összevesznének, szakítanának, de aztán vagy a srác nem akarna veled komolyan kezdeni, mert úgymond "elvetted a nőjét", vagy éppen jönne hozzád könyörögni, de akkor meg te utálnád meg, hogy most már bezzeg jó lennél neki te is, és női büszkeségből csak azért sem jönnél vele össze... Láttam már egy-két ilyen esetet. :(

Szóval jobb az ilyen párkapcsolatokat nem feldúlni, van még elég jól köszönő, szépen mosolygó, zenekedvelő, helyes fiú a Földön, keresgélj! :)

2009. dec. 2. 11:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi kommenteket!
2009. dec. 2. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!