Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kinek fogok ezek után kelleni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek fogok ezek után kelleni :' (?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok és pár napja közölték velem hogy 95 % hogy ne m lehet gyerekem
2016. okt. 23. 19:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Elképzelhető, hogy holnap fogják, mint pl. pár rokonomnak, de olyan is volt, akivel nem közölték, mert összeesett az utcán és egyből a műtőbe vitték.

Általánosságban írtam, nem konkrétan rá.

2016. okt. 23. 20:24
 12/17 anonim ***** válasza:

De egyébként saját tapasztalatomból mondom, hogy nem vigasztaló, ha azt írjátok, hogy jaj hát biztos lehet gyereked, legalábbis a saját leleteimet nézegetve engem nem dobna fel.

Kérdező szerintem inkább a konkrét kérdésre várt választ, olyat, amit páran írtak, hogy elfogadnák, vagy nem.

2016. okt. 23. 20:41
 13/17 anonim ***** válasza:
Legjobb barátnőmet örökbefogadták. Nem olyan ritka dolog ez. Ha nagyon szeretnétek gyereket a pároddal, örökbe tudtok egyet fogadni. Így lehet gyereked és egy kis árva életét is megmentheted :)
2016. okt. 23. 20:54
 14/17 anonim ***** válasza:
56%
Nekem egy nő nem attól nő mert gyereket tud nekem szülni. H ajól kijövünk akkor pont nem érdekel, hogy lehet e tőle gyerekem vagy sem. Én egyébként sem tervezek gyerekeket, ha lesz lesz ha nem nem. Ez nem akkora gond kedves kérdező. Az már más, hogy te szeretnél e, mert ha igen akkor marad az örökbe fogadás. De egyébként az az 5% igenis sok. A legjobb barátom is így fogant. Azt mondták a szüleinek, hogy nem lehet gyerekük. örökbe fogadtak utána meg megszületett a barátom. Szóval nehogy lelkileg felemészd magad emiatt. Éld továbbra is ugyanúgy az életed mint eddig. És örülj a jó dolgoknak, ne a rosszakon rágódj.
2016. okt. 23. 20:59
 15/17 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem ma már simán találhatsz olyat akinek nem kell gyerek.

Ezzel nekem is mindig meggyűlt a bajom a nőknél, 32 évalatt, én nem akartam, és nem is akarok, ha emiatt nem lesz komolyabb hosszú halálig tartó kapcsolatom akkor nem lesz.

2016. okt. 23. 21:09
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Manapsag a gyerekvallalas kitolodik.A nagy tobbseg 26-30eves kora korul vallal,tehat evekig nem fog szamitani meg h akivel vagy,az akar-e toled gyermeket,igy az aggodalmad jelenleg szerintem korai.

Nem kegyetlensegbol irtam ilyen targyilagosan, de 21evesen ne ezek keseritsek meg a parvalasztasodat,amikor randizol ne ezen kattogj szerintem es ismerkedeskor ez nem ilyen elso randin bevallos dolog.

Masreszt, amit most nem tud megoldani az orvostudomany, azt lehet h 10ev mulva igen.

Ezeken kivul meg mindig ott vannak az egyeb megoldasok,lombik,orokbefogadas,beranya.

Tudom h ezek mind nem azok a megoldasok mint amit szeretnel,de a semminel joval tobb.Ne temesd magad!21 vagy,meg barmi lehet es lehet h vegul olyan modon leszel anyuka ahogyan nem is szamitottal ra.

A parod pedig ha igazan szeretni fog,ezzel egyutt is szeretni fog es akkor mar nem egyedul leszel a problemaddal,hanem ketten kerestek majd megoldast.

2016. okt. 23. 21:27
 17/17 anonim ***** válasza:
75%
Nekem is mondták, hogy nem lehet gyerekem.. Most 4 éves, édesen alszik a szobájában.
2016. okt. 23. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!