Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek fogok ezek után kelleni :' (?
Elképzelhető, hogy holnap fogják, mint pl. pár rokonomnak, de olyan is volt, akivel nem közölték, mert összeesett az utcán és egyből a műtőbe vitték.
Általánosságban írtam, nem konkrétan rá.
De egyébként saját tapasztalatomból mondom, hogy nem vigasztaló, ha azt írjátok, hogy jaj hát biztos lehet gyereked, legalábbis a saját leleteimet nézegetve engem nem dobna fel.
Kérdező szerintem inkább a konkrét kérdésre várt választ, olyat, amit páran írtak, hogy elfogadnák, vagy nem.
Szerintem ma már simán találhatsz olyat akinek nem kell gyerek.
Ezzel nekem is mindig meggyűlt a bajom a nőknél, 32 évalatt, én nem akartam, és nem is akarok, ha emiatt nem lesz komolyabb hosszú halálig tartó kapcsolatom akkor nem lesz.
Manapsag a gyerekvallalas kitolodik.A nagy tobbseg 26-30eves kora korul vallal,tehat evekig nem fog szamitani meg h akivel vagy,az akar-e toled gyermeket,igy az aggodalmad jelenleg szerintem korai.
Nem kegyetlensegbol irtam ilyen targyilagosan, de 21evesen ne ezek keseritsek meg a parvalasztasodat,amikor randizol ne ezen kattogj szerintem es ismerkedeskor ez nem ilyen elso randin bevallos dolog.
Masreszt, amit most nem tud megoldani az orvostudomany, azt lehet h 10ev mulva igen.
Ezeken kivul meg mindig ott vannak az egyeb megoldasok,lombik,orokbefogadas,beranya.
Tudom h ezek mind nem azok a megoldasok mint amit szeretnel,de a semminel joval tobb.Ne temesd magad!21 vagy,meg barmi lehet es lehet h vegul olyan modon leszel anyuka ahogyan nem is szamitottal ra.
A parod pedig ha igazan szeretni fog,ezzel egyutt is szeretni fog es akkor mar nem egyedul leszel a problemaddal,hanem ketten kerestek majd megoldast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!