Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kinek fogok ezek után kelleni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek fogok ezek után kelleni :' (?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok és pár napja közölték velem hogy 95 % hogy ne m lehet gyerekem
2016. okt. 23. 19:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%

az én pasim gyerekfóbiás, nem akar gyereket, nekem sem lehet.

megtalálod azt a fickót, aki nem akar gyereket, vagy még inkább, aki így elfogad.

nem a gyerekszülés az egyetlen fő cél az életben, ha vki. így gondolkozik, az önigazolást keres, mert gyerekcsináláson, szülésen kívül máshoz nem ért.

2016. okt. 23. 19:54
 2/17 anonim ***** válasza:
67%
Engem pl nem zavarna, ha egy lánynak nem lehetne gyereke, mert a jövőben én sem szeretnék gyereket.
2016. okt. 23. 19:54
 3/17 anonim ***** válasza:
54%

Az 1-es egy éretlen paraszt.

a kérdésre válaszolva, rengeteg más alternatíva létezik manapság ami hasonló gondokkal rendelkező nőknek is esélyt ad arra hogy gyermeke legyen.

Ne aggódj, egy kellően megértő partnerrel viszonylag könnyebben feldolgozható ez, de persze azt nem állítom hogy könnyű lesz, mert igenis piszok nehéz.

Fel a fejjel és sok sikert neked!

2016. okt. 23. 19:56
 4/17 anonim ***** válasza:
83%

Biztosan sokaknak.

Én mondjuk pont nem vagyok benne, de 1, van 5%od, 2, sokan nem akarnak gyereket.. mármint sose.

Nem kell féljél. :)

2016. okt. 23. 20:00
 5/17 anonim ***** válasza:
8%
nem így működik ez. Létezik lombikprogram stb. Szóval szerintem szinte biztos hogy lehet gyereked
2016. okt. 23. 20:07
 6/17 anonim ***** válasza:
44%

mesterséges megtermékenyítés, lombikprogram, örökbefogadás.. lehet gyereked.

+ vagy 5% hogy mégis sikerül.

olyan pasinak kellesz aki nem akar gyereket.

2016. okt. 23. 20:12
 7/17 anonim ***** válasza:
95%

ma 20:07 Akinek kivették a méhét, annak hogy lehet szinte biztos gyereke?

Mi a gond konkrétan? Egyébként nekem sincs rá esély, de örökbe fogadni pl. van. Amelyik férfi meg ezt nem tudja elfogadni, az majd keres magának olyan nőt, aki szül neki. Az már nem az én gondom.

2016. okt. 23. 20:16
 8/17 anonim ***** válasza:
7%
Nyugi, a kaszás érted is eljön. :)
2016. okt. 23. 20:17
 9/17 anonim ***** válasza:
34%
ha pár napja közölték vele, akkor nyilván nem vették ki a méhét...
2016. okt. 23. 20:17
 10/17 anonim ***** válasza:
90%
Ha lenne egy lány ,akit szeretek és ezt mondaná, nem hagynám ott, bíznék abban az 5%-ban. Ha szerelemmel szeret téged valaki, emiatt nem fog elhagyni.
2016. okt. 23. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!