Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek fogok ezek után kelleni :' (?
az én pasim gyerekfóbiás, nem akar gyereket, nekem sem lehet.
megtalálod azt a fickót, aki nem akar gyereket, vagy még inkább, aki így elfogad.
nem a gyerekszülés az egyetlen fő cél az életben, ha vki. így gondolkozik, az önigazolást keres, mert gyerekcsináláson, szülésen kívül máshoz nem ért.
Az 1-es egy éretlen paraszt.
a kérdésre válaszolva, rengeteg más alternatíva létezik manapság ami hasonló gondokkal rendelkező nőknek is esélyt ad arra hogy gyermeke legyen.
Ne aggódj, egy kellően megértő partnerrel viszonylag könnyebben feldolgozható ez, de persze azt nem állítom hogy könnyű lesz, mert igenis piszok nehéz.
Fel a fejjel és sok sikert neked!
Biztosan sokaknak.
Én mondjuk pont nem vagyok benne, de 1, van 5%od, 2, sokan nem akarnak gyereket.. mármint sose.
Nem kell féljél. :)
mesterséges megtermékenyítés, lombikprogram, örökbefogadás.. lehet gyereked.
+ vagy 5% hogy mégis sikerül.
olyan pasinak kellesz aki nem akar gyereket.
ma 20:07 Akinek kivették a méhét, annak hogy lehet szinte biztos gyereke?
Mi a gond konkrétan? Egyébként nekem sincs rá esély, de örökbe fogadni pl. van. Amelyik férfi meg ezt nem tudja elfogadni, az majd keres magának olyan nőt, aki szül neki. Az már nem az én gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!