Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő múlva mondtátok párotoknak, hogy szeretlek?
Gondolom néhány hónap vagy egy-két év után. Szomorú, ha az idióta hollywoodi filmek hatására ELVÁRÁS lett ezeknek a szavaknak a kimondása a legtöbb NŐ szemében.
Amúgy 6 éve vagyunk együtt, eddig egy gyerekkel és eddig még kibírta a kapcsolatunk, hogy nem mondogatjuk ezt hetente egymásnak.
Tudom a nők nagyon szeretik a szimbólumokat, mint a szeretet kifejezésének módjait (legyen az szóbeli, tettbeli vagy eszközös). De én inkább maradok akkor már az ölelésnél vagy egy csokor virágnál, mert csak a populáris kultúra utóbbi évtizedekbeli hatása miatt ilyet követelni olyan erőltetett.
35/F
"Nem nagy dráma, ha hat év után képes vagy kimondani valakinek hetente, hogy szereted."
Erről őszintén nem tud más eszembe jutni, hogy túl sok volt a romantikus film neked. Kik mondogatják állandóan szavakkal, hogy szeretik a másikat? Mondom, ez szerintem csak a filmes világban létezik hogy mindenki és ilyen gyakoriságokkal.
"kíváncsi lennék a feleséged véleményére is"
Én meg nem, mert jól megvagyunk. És szerencsére ha van véleménye, majd megmondja.
A többire pedig annyit, hogy mi az hogy "ijesztő"? Érted a lényegét annak amit írtam? Nekem eszembe sem jutna ezt kimondani. Ez a kérdés pont olyan, hogy "Miért nem mondod ki hogy szeretsz?", mint hogy "Miért nem jut eszedbe napi szinten a tengerimalacod ami 3-6 éves korodban volt?"
Mert csak. Mert nem. Mit nem lehet érteni hogy nem minden ember egyforma és bizonyos dolgok más embereknek nem egyforma hasonlóan fontosak az életben? Nem "félek" a szótól, hanem "leszarom" a szót. Eszembe sem jut.
Ez csak egy modernkori női baromkodás és elvárás a legtöbb embernél sajnos
"Ez csak egy modernkori női baromkodás "
Na igen, ez itt a probléma. Még ha minden másra mondanád, virágcsokorra, ajtónyitásra, stb. még érteném is, de arra, hogy megmondd a másiknak, hogy szereted? Hát ha neked ez modernkori és baromkodás akkor tényleg nem lehet mit mondani rá. Nem lehet, hogy azért nem jut eszedbe mondani és azért reagálsz ilyen agresszíven a témára, mert nem szereted és ezért kényszer kinyögni? Mernél őszintén felelni magadnak erre a kérdésre? Mert én ezt érezném, ha a férjemnek hat év után sem jutna soha eszébe kimondani. Félelmetes lenne, hogy ennyire le se szrja. Ez fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!