Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mikor mondtátok ki először, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bobishark kérdése:

Mikor mondtátok ki először, a szeretlek szót a párotoknak és szerintetek gáz, ha egy férfi mondja ki előbb?

Figyelt kérdés
Nagyon megszerettem a barátnőm, de 2 hónap után úgy érzem, hogy korai lenne elmondani neki és eddig mindig a lány mondta ki előbb eddigi kapcsolataimban és már jóval előbb. 24f

2012. szept. 29. 02:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne gáz, ha a férfi mondja ki előbb? Gondolod újdonságot mondsz neki?
2012. szept. 29. 03:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

De édes:))

Mér lenne gáz?...

Mi az első randi után mondtuk nem sokkal. Bár azt mondta, h inkább megvárta volna, h én előbb, me sokat csalódott. De nem bánta meg, nm bántuk meg! Meg nem is volt kérdés úgy érzetük, h évek óta ismerjük már egymást. Boldog vagyok, h egymásra találtunk. Ő a mindenem, másik felem!

Ha meg van benne minden s minden klappol mér nem mondod/tad még eddig?

Lehet, h az a fajta, aki szereti, ha a fiú mondja ki. Mond s biztos nem bánod meg.

2012. szept. 29. 03:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Mond neked az valamit, hogy megMoosby-zni?
2012. szept. 29. 08:14
 4/6 BlastNoise ***** válasza:
Elsô nap elmondtam a volt csajomnak hogy szeretem
2012. szept. 29. 09:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy mikor mondtam ki először és azt sem, hogy melyikünk. Talán én. Viszont szex közben vagy közvetlen utána mindig kimondják (nálam).

36/F

2012. szept. 29. 09:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Semmi sem szégyellni való, ha az őszinte és valóban szívből jön! Ebben nincs különbség férfi és nő között. Én úgy gondolom, hogy a "Szeretlek!" szóval nem szabad dobálózni, csak akkor szabad kimondani, ha az valóban áll. De akkor viszont ki kell mondani, nem szabad elhallgatni.

Engem nem tudna semmi sem visszatartani, hogy kimondjam, ha tényleg úgy van.

2012. szept. 29. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!