Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mondtátok ki először, a szeretlek szót a párotoknak és szerintetek gáz, ha egy férfi mondja ki előbb?
De édes:))
Mér lenne gáz?...
Mi az első randi után mondtuk nem sokkal. Bár azt mondta, h inkább megvárta volna, h én előbb, me sokat csalódott. De nem bánta meg, nm bántuk meg! Meg nem is volt kérdés úgy érzetük, h évek óta ismerjük már egymást. Boldog vagyok, h egymásra találtunk. Ő a mindenem, másik felem!
Ha meg van benne minden s minden klappol mér nem mondod/tad még eddig?
Lehet, h az a fajta, aki szereti, ha a fiú mondja ki. Mond s biztos nem bánod meg.
Nem tudom, hogy mikor mondtam ki először és azt sem, hogy melyikünk. Talán én. Viszont szex közben vagy közvetlen utána mindig kimondják (nálam).
36/F
Semmi sem szégyellni való, ha az őszinte és valóban szívből jön! Ebben nincs különbség férfi és nő között. Én úgy gondolom, hogy a "Szeretlek!" szóval nem szabad dobálózni, csak akkor szabad kimondani, ha az valóban áll. De akkor viszont ki kell mondani, nem szabad elhallgatni.
Engem nem tudna semmi sem visszatartani, hogy kimondjam, ha tényleg úgy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!