Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A két nőtípus közül melyiket választanátok feleségnek?
En a masodik vagyok, az exem es a jelenegi parom is szoba hozta a hazassagot, gyerekeket. Meg csak nem is en kezdtem, mert en nem vagyok ennyire elore tervezo, de altalaban mindenki komolyan tervez velem. (Egyebkent en is huseges vagyok, de ehhez kell egy magabiztos srac, hogy tudja, mert inkabb srachaverjaim vannak es ezt egyesek konnyen osszeteveszthetik azzal, hogy akarok is toluk valamit.)
Szerintem nem celszeru az elso tipusba tartozni amugy, az ilyenekbol lesznek a tipikus megcsalt, megunt felesegek, akiket ugyan megtart a ferfi mert anyukanak meg haziasszonynak jo.
Nekem az a fajta mutánshibridnö kellene aki mindkét típus előnyös tulajdonságait a lehető legoptimálusabban tartalmazza.
Ja hogy ilyen nem is lézezik.hát persze hogy nem.
Akkor az elsővel gyereket vállalni aztán csinálni ameddig bírjatok egymást.
Akinek van hozzá kedve,de főleg ereje az kisérletezhet még más nőkkel is utána bár szerintem ez nem éri meg az erőfeszítést.
Nyilván az első.
Megsúgok valamit, amit talán sok nő nem tud a férfiakról. Minket sokkal kevésbé érdekel, ha egy nő "nem túl érdekes, egy kicsit unalmas, otthon ülő". Nekünk ezek nem negatív tulajdonságok úgy, annyira, mint nektek nőknek ugyanez a férfiaknál.
Ha egy nő külsőre tetszik a férfinak, ez mellett pedig kedves, aranyos, törődő, gondoskodó, házias típusú, akkor ezzel a legeslegtöbb férfit már megvette kilóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!