Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, kit választanátok inkább feleségnek?
Nő vagyok, de ez a kérdés így meredek, ez a két szélsőség...
Ráadásul érzelmekről, belső tulajdonságról nem írtál egy szót sem...
Ha férfi lennék, így, ennyi alapján egyiket sem, inkább maradnék egyedül! Az elsőt mindenképpen kizárnám a frigiditása miatt. A második OK lehet, de csak egyéb dolgok megléte esetén.
'Szerintem, alapból véve, minden házasság helytelen.'
Robret J. Freeman
Kérdés, hogy a nő tényleg frigid-e, vagy csak az adott férfihez az. Mondjuk megértem azt, ha egy 30 éves bomba nő nem akar mindennap 2-szer dugni 50 éves dagadt, de gazdag férjével, mondván neki egy héten csak 1-2 alkalomra van igénye. Elhízott nő pedig jellemzően olyan férfiakban nem kelt vágyat, akik csinos nőknél is sikereset.
Ha arról lenne szó, hogy lecsapják a fejem, ha egyiket nem választom feleségnek, akkor egyértelműen az elsőt választanám. Egy ilyennel a ritka szex még ha neki nem is jó, nekem élvezhető lenne. Jobb egy odaadó dagadt nőnél, egy csinos testű, szűk puncijú, még ha közben pofát vág is. Ha egy dagadt nő akárcsak pár napig is rám akarna mászni naponta 2-3-szor az rosszabb lenne, mint ha ezeket a napokat zárkában kellene töltenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!