Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezhet ilyen? Mit tegyek?
Létezhet ilyen ,hogy egyszerre 2ember iránt érzek valamit. Az egyik egy nős pasi sajnos 3éve,hogy vonzódom hozzá. Ő iránta egy kicsit többet érzek,nagyon kedvelem. A másik srác hát őt 3hónapja ismerem. Ő iránta is érzek valamit csak nem olyan erős ,mint a nős férfi iránt.
Szeretném elmondani a nős pasinak,hogy vonzódom hozzá,de nem tudom ,hogy reagálna.
Nagyon kedveljük egymást,mindent megbeszélünk,olyan bizalmas féle. Sokat jelent nagyon nekem ő.
Szerintetek mit szólna?
Amúgy ők kollegák. Olyan rossz helyzet. :((
Mit tegyek?
A nős férfit nem tudom elfelejteni.
"mindenesetre azt megkaptam tőle,ha nem lenne senkije megdugna"
a pasi egy szemétláda, aki csak a húst látja benned, és csak szexre kellesz neki, te meg egy rendkívül naiv, olcsó kis ribi vagy, ha ennek ellenére is szerelmes vagy belé, és vállalnád a szeretőstátust.
A fő probléma, hogy rém buta vagy... Kb harmadjára írják le, hogy mi is a gond ezzel a nős pasit szeretsz dologgal, de neked még mindig csak annyi jön le, hogy azért r*ibiznek, mert te önhibádon kívül beleszerettél ebbe a pasiba.. És még neked áll feljebb és te beszélsz flegma és meglehetősen bicskanyitogató stílusban itt a hozzászólók közül a megcsalt feleséggel.. Hogy biztos az ő hibája, magának köszönheti, ő nem adott meg valamit a pasinak stb stb. Azért gondolkozzunk már!!
Nem fogom rád azt mondani, hogy r*ibi, de ahogy itt némely hsz-edben, ahogy megnyilvánultál az azért mélységesen szánalmas. Ne magadat akard mentegetni ilyen szar dumával, hogy te nem tehetsz arról, hogy pont ő tetszett meg és társai. És? Ez egy dolog, ettől még el kell őt felejtened, mert HÁZAS ember. Nem lesz köztetek semmi és nincs annál undorítóbb, mikor valaki féreg módon belemászik a másik házasságába. Tartsd tiszteletben, hogy ő már másé! Vagy neked talán jól esne, ha egy hülye tyúk esetleg rámászna a férjedre? Szeretni persze lehet, távolról, saját magadban...Ennek sok értelme nincs, de ettől többet ne akarj.
Elárulom neked én 2 éve vagyok belezúgva egy tőlem jóval idősebb, szinten nős férfiba. Ő konkrétan kikezdett velem, DE egy ujjal nem értem hozzá és nem is fogok, mert tiszteletben tartom, hogy felesége van. És nehogy azt hidd, hogy nem vonz, mert iszonyatosan, de ezzel nem lehet mit csinálni. Próbálom őt kerülni és kiverni a fejemből, már egesz jól megy, egyre kevesebbszer jut eszembe és már nem kavar annyira fel a jelenléte. Ezt magadban kell lerendezni és ez, hogy "Nem tehetek róla, hogy pont őt szerettem meg" című sztori meg egyáltalán nem mentesít fel semmi alól, nem jelenti azt, hogy akár rá is mászhatsz, mert hát te nem tehetsz róla, hogy tetszik. Az ember legyen képes kontrollálni magát.
Az meg, hogy közölte, hogyha nem lenne az asszony, akkor jól megdugna... Hát hadd ne minősítsem, ez kritikán aluli, de tényleg. Szerintem ez nagyon gáz és egyben megalázó. Elég egyértelmű, hogy csak ürítésre lennél jó neki és te vagy annyira naiv és buta, hogy ezt képes vagy bóknak venni.. Erre a legtöbb, nemi önbecsüléssel rendelkező nő nagyon is ki akadt volna és kerülné az ilyen pasikat, akik csak egy lyukat látnak bennük.
Imádom, mikor a szeretőket vádolják :)
Egy jól működő kapcsolatból NEM LEHET elcsábítani senkit!! Eszembe sem jut másra ránézni sem, ha boldog vagyok a párom mellett!! Amikor már be tud jönni más a képbe, akkor gond van, csak maximum még nem vallottam be magamnak.
Persze, hogy nem.
Tudod miért??? Mert önmagunkba kéne nézni. Ha mi tehetünk a párunk hűtlenségéről, akkor azért, ha pedig nem mi tehetünk róla, akkor is mi nem vettük észre, hogy folyamatosan hazudik nekünk, az egész kapcsolatunk egy hazugság, métely.
A férjet is okolják, vagy épp feleséget, ha ő csapodár, de mindig a szeretőre vetítik ki a haragjukat, dühüket. Holott ő a legnagyobb változó. Ha nem ő, akkor más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!