Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek létezhet ilyen?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezhet ilyen? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Létezhet ilyen ,hogy egyszerre 2ember iránt érzek valamit. Az egyik egy nős pasi sajnos 3éve,hogy vonzódom hozzá. Ő iránta egy kicsit többet érzek,nagyon kedvelem. A másik srác hát őt 3hónapja ismerem. Ő iránta is érzek valamit csak nem olyan erős ,mint a nős férfi iránt.

Szeretném elmondani a nős pasinak,hogy vonzódom hozzá,de nem tudom ,hogy reagálna.

Nagyon kedveljük egymást,mindent megbeszélünk,olyan bizalmas féle. Sokat jelent nagyon nekem ő.

Szerintetek mit szólna?

Amúgy ők kollegák. Olyan rossz helyzet. :((

Mit tegyek?

A nős férfit nem tudom elfelejteni.

2016. okt. 12. 15:29
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:

ha a nős pasi jó házasságban él, akkor semmiképp ne mondd el neki, és ne akarj olyan pasit, aki más nőt szeret, ez annyira aljas.

neked hogy esne, ha a férjeddel kikezdenének?!

2016. okt. 12. 15:31
 2/27 A kérdező kommentje:
1-es köszi. De nem tehetek róla,hogy megszerettem.
2016. okt. 12. 15:33
 3/27 anonim ***** válasza:

De arról te fogsz tenni,ha elhagyja a felesègèt,ő pedig majd szenved,de a magadfajtàt ez nem érdekli. Pont egy ilyen miatt maradtam egyedül egy kisbabával.. Ne akarj olyan lenni. Legszivesebben a belèt taposnám ki,de mit lehet az ilyenekkel kezdeni,úgy sem êrzi át...a vőlegényemnek 3évig irkált,mire a bamba fejèt elvarázsolta..

Kiknek èrzitek magatokat?

2016. okt. 12. 15:38
 4/27 A kérdező kommentje:
Jaj 3,-as a nős pasik sosem hagyják el a családjukat,néhány szex miatt. Csak a magadfajtákat hagyják el. És ki.mondta,hogy azt akarom ,hogy hagyja el? Mert nem akarom. Csak szeretnék vele lenni kicsit.
2016. okt. 12. 15:41
 5/27 anonim ***** válasza:
63%
Rohadt egy qva vagy te.és drágám,nem elhagytam,hanem kivágtam. Jellemtelen okádék vagy
2016. okt. 12. 15:44
 6/27 anonim ***** válasza:
*elhagytak
2016. okt. 12. 15:45
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Minek tetted fel a kérdést,ha tudod a választ. Akárki mondhatja,hogy hagyd a nős palit,te úgy is jellemtelen lotyo leszel és nyomulni fogsz.
2016. okt. 12. 15:48
 8/27 A kérdező kommentje:
Igen azért vágtad ki ,mert megcsalt. Valamit nem adtál meg neki, nem mindig a 3.a hibás. Biztos a másik nő többet nyújtott neki,mint te. Mert tudod a legtöbb családos férfi nem hagyná ott az asszonyt gyerekkel,valamit te nagyon elrontottál. Azért vagyok qva,mert megszerettem őt? Amiről nem tehetek? Próbáltam elfelejteni ,de nem ment tudod?!!
2016. okt. 12. 15:48
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez volt a baj,hogy mindent megadtam.most meg terden allva sir.. Könnyu mondanod,te riherongy,hogy ki mennyit ad a másiknak,te mindig csak egy szerető leszel,akit lekúrnak,és akkor vesznek elő,ha dugni akarnak,szeretetet nem kapsz. Mindig a védekezés a támadás. Akármit hazudhatsz magadnak,te csak ba.szoka maradsz,de gyereket tervezni nem fognak veled,ill családot.tèged majd csak titkolni fognak.:D a te sztorid siralmasabb. A feleségeket nem azèrt csaljak,mert nem adnak meg valamit,hanem tul sokat adnak,ami már kênyelmes. A magadfajtát évekig is dughatják..komoly akkor sem lesz.
2016. okt. 12. 15:56
 10/27 anonim ***** válasza:

Jézusom emberek, Ti még sosem éreztetek vonzalmat senki iránt sem??? Jesszusom, a csaj azt kérdezte, hogy mit tegyen, nem azt mondta, hogy lefeküdt a csávóval. Erre ti meg elkezditek k*rvázni... A csaj is emberből van és már 3 éve fűti a csávó de még mindig nem csinált semmit!!! Ez inkább tiszteletre méltó!

Szerintem beszélgess vele, láttasd vele, hogy érdekel Téged és kiderül, hogy mennyire jó a házasságuk. Ha jó, akkor távolodni fog, vagy megmondja nyíltan, ha nem, akkor rád fog hajtani.

Egyébként meg ez mindenképp jó, mert a csávó is elgondolkozhat, hogy jól érzi-e magát a házasságában, vagy nem. Ha pedig kiderül, hogy nem, lehet hogy elválik és mindenki boldogabb lesz. Mert inkább egy tisztességes válás, mint egy örökké tartó rossz házasság!!!

2016. okt. 12. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!