Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezhet ilyen? Mit tegyek?
Létezhet ilyen ,hogy egyszerre 2ember iránt érzek valamit. Az egyik egy nős pasi sajnos 3éve,hogy vonzódom hozzá. Ő iránta egy kicsit többet érzek,nagyon kedvelem. A másik srác hát őt 3hónapja ismerem. Ő iránta is érzek valamit csak nem olyan erős ,mint a nős férfi iránt.
Szeretném elmondani a nős pasinak,hogy vonzódom hozzá,de nem tudom ,hogy reagálna.
Nagyon kedveljük egymást,mindent megbeszélünk,olyan bizalmas féle. Sokat jelent nagyon nekem ő.
Szerintetek mit szólna?
Amúgy ők kollegák. Olyan rossz helyzet. :((
Mit tegyek?
A nős férfit nem tudom elfelejteni.
ha a nős pasi jó házasságban él, akkor semmiképp ne mondd el neki, és ne akarj olyan pasit, aki más nőt szeret, ez annyira aljas.
neked hogy esne, ha a férjeddel kikezdenének?!
De arról te fogsz tenni,ha elhagyja a felesègèt,ő pedig majd szenved,de a magadfajtàt ez nem érdekli. Pont egy ilyen miatt maradtam egyedül egy kisbabával.. Ne akarj olyan lenni. Legszivesebben a belèt taposnám ki,de mit lehet az ilyenekkel kezdeni,úgy sem êrzi át...a vőlegényemnek 3évig irkált,mire a bamba fejèt elvarázsolta..
Kiknek èrzitek magatokat?
Jézusom emberek, Ti még sosem éreztetek vonzalmat senki iránt sem??? Jesszusom, a csaj azt kérdezte, hogy mit tegyen, nem azt mondta, hogy lefeküdt a csávóval. Erre ti meg elkezditek k*rvázni... A csaj is emberből van és már 3 éve fűti a csávó de még mindig nem csinált semmit!!! Ez inkább tiszteletre méltó!
Szerintem beszélgess vele, láttasd vele, hogy érdekel Téged és kiderül, hogy mennyire jó a házasságuk. Ha jó, akkor távolodni fog, vagy megmondja nyíltan, ha nem, akkor rád fog hajtani.
Egyébként meg ez mindenképp jó, mert a csávó is elgondolkozhat, hogy jól érzi-e magát a házasságában, vagy nem. Ha pedig kiderül, hogy nem, lehet hogy elválik és mindenki boldogabb lesz. Mert inkább egy tisztességes válás, mint egy örökké tartó rossz házasság!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!