Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek létezhet ilyen?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezhet ilyen? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Létezhet ilyen ,hogy egyszerre 2ember iránt érzek valamit. Az egyik egy nős pasi sajnos 3éve,hogy vonzódom hozzá. Ő iránta egy kicsit többet érzek,nagyon kedvelem. A másik srác hát őt 3hónapja ismerem. Ő iránta is érzek valamit csak nem olyan erős ,mint a nős férfi iránt.

Szeretném elmondani a nős pasinak,hogy vonzódom hozzá,de nem tudom ,hogy reagálna.

Nagyon kedveljük egymást,mindent megbeszélünk,olyan bizalmas féle. Sokat jelent nagyon nekem ő.

Szerintetek mit szólna?

Amúgy ők kollegák. Olyan rossz helyzet. :((

Mit tegyek?

A nős férfit nem tudom elfelejteni.

2016. okt. 12. 15:29
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Inkább leszek szerető,mint egy megcsalt feleség. Akin röhögnek a háta mögött ,hogy jaj csórit megcsalták. Ezek szerint mégsem adhattál meg mindent,ha a szeretőt váaszthatta valamiért. Ez az én véleményem. De nem vitatkozok tovább,ezért nem lesz nekem férjem.
2016. okt. 12. 16:00
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Kérdésedre a válasz: nem azert vagy kur..va,mert szereted,hanem azért,mert erkölcstelen vagy,leszrod az egészed,csak neked jó legyen. Nem is vitázok egy olcsó senkivel. Égj lassú tűzön,felfogásod nulla,mint általában a többi hasonszőrű iskolázatlan nőnek.
2016. okt. 12. 16:00
 13/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm 10-es végre valaki felfogta a kérdését
2016. okt. 12. 16:02
 14/27 anonim ***** válasza:
Tévedsz. Nem rajtam röhögnek,nekem itt a lakás:d tőle viszont elfordult mindenki,a csajt megverték. Ez a sorsotok. Nem a férjem,bocs. Ki mondta? Én nevetek a reménytelen szerelmeden.
2016. okt. 12. 16:02
 15/27 A kérdező kommentje:
Igen nem másztam rá meg semmi,nem nyomulok,csak szeretem messziről és kész. Ő nem tudja ezt szerintem,de mindenesetre azt megkaptam tőle,ha nem lenne senkije megd.na. És még így sem másztam rá ,hogy ezt tudom. Csak rohadtul fáj. De köszönöm a jelzőket kedves megcsalt feleség
2016. okt. 12. 16:05
 16/27 anonim ***** válasza:

engen kiábrándítana elég hamar amit mondott...hogyha nem lenne senkije akkor megdugna? pfff...megalázó, csak egy kufirc lennél neki, semmi több, mivel nem azt mondta hogy veled lenne, hanem csak jól megrakna aztán szia...de te tudod

25L

2016. okt. 12. 16:10
 17/27 A kérdező kommentje:
Hát nekem ez nem megalázó,nekem tetszett,de ugyanakkor fájt is.
2016. okt. 12. 16:13
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

persze, mondd el a házas pasinak, és remélem a következő fog történni: hazamegy, és este vacsora közben megtárgyalja a vallomásodat a feleségével, majd jót röhögnek rajtad, a nő gondolatban meg is átkoz téged, vagy face-en rád ír.

önző kis majom vagy!

ne akarjál házas emberrel együtt lenni!!!

2016. okt. 12. 16:15
 19/27 A kérdező kommentje:
Facen nem tud rámírni,mert nincs neki,meg nekem be van állítva az adatlapomon ,hogy ismeretlenek ne tudjanak írni.Átkozhat nyugodtan,ennél szarabb már úgysem lehet.
2016. okt. 12. 16:19
 20/27 anonim ***** válasza:

Ilyenkor gyakran hajlamosak elfelejteni, hogy nem csak a nő a hibás, hanem a férj is, aki enged a csábításnak.

Ahogy mondani szokták mindig kettőn áll a vásár.

A kérdezőt hiába hagyná a francba a férj, lehet másik nővel is eljátszadozna, mert kapható rá.

Szerintem mondd el neki, hogy vonzódsz hozzá!

Ha nem egy jellemtelen ember, akkor kiállja ezt a próbát és inkább a családját választja.

2016. okt. 12. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!