Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezhet ilyen? Mit tegyek?
Létezhet ilyen ,hogy egyszerre 2ember iránt érzek valamit. Az egyik egy nős pasi sajnos 3éve,hogy vonzódom hozzá. Ő iránta egy kicsit többet érzek,nagyon kedvelem. A másik srác hát őt 3hónapja ismerem. Ő iránta is érzek valamit csak nem olyan erős ,mint a nős férfi iránt.
Szeretném elmondani a nős pasinak,hogy vonzódom hozzá,de nem tudom ,hogy reagálna.
Nagyon kedveljük egymást,mindent megbeszélünk,olyan bizalmas féle. Sokat jelent nagyon nekem ő.
Szerintetek mit szólna?
Amúgy ők kollegák. Olyan rossz helyzet. :((
Mit tegyek?
A nős férfit nem tudom elfelejteni.
engen kiábrándítana elég hamar amit mondott...hogyha nem lenne senkije akkor megdugna? pfff...megalázó, csak egy kufirc lennél neki, semmi több, mivel nem azt mondta hogy veled lenne, hanem csak jól megrakna aztán szia...de te tudod
25L
persze, mondd el a házas pasinak, és remélem a következő fog történni: hazamegy, és este vacsora közben megtárgyalja a vallomásodat a feleségével, majd jót röhögnek rajtad, a nő gondolatban meg is átkoz téged, vagy face-en rád ír.
önző kis majom vagy!
ne akarjál házas emberrel együtt lenni!!!
Ilyenkor gyakran hajlamosak elfelejteni, hogy nem csak a nő a hibás, hanem a férj is, aki enged a csábításnak.
Ahogy mondani szokták mindig kettőn áll a vásár.
A kérdezőt hiába hagyná a francba a férj, lehet másik nővel is eljátszadozna, mert kapható rá.
Szerintem mondd el neki, hogy vonzódsz hozzá!
Ha nem egy jellemtelen ember, akkor kiállja ezt a próbát és inkább a családját választja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!