Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenétek kapcsolatfüggő pasival?
csajok, beleszerettek egy pasiba, szinte minden stimmel vele, "csak" éppen kapcsolatfüggő, nem bír egyedül meglenni, illetve akkor is benne marad egy kapcsolatban, ha már szenvedés a számára.
jelenleg is párkapcsolatban él, de köztünk volt flörtölés (szex nem) azt mondja, nem szereti már a párját, és jelét adja, hogy velem kezdene, de addig nem szakít a párjával, amíg nem biztos, hogy mi stabilan összejön.
(korábbi kapcsolatait is az jellemezte, hogy kapcsolatból kapcsolatba vándorolt, szinte zéró köztes szünettel.)
mit tennétek a helyemben?
N (29) és F. (37)
nekem azért van fogalmam... elmesélte az eddigi dolgait, hány év, hány kapcsolat, hogy nem tud egyedül lenni, lelkileg sérült stb.
ami még zavar benne, a mártíromságra való hajlam.
panaszkodik, hogy rossz neki a mostani párjával, de mégsem lépne ki (nincs gyerek, se a pénz nem játszik ebben szerepet, se a lakáskérdés, az illető férfiú ugyanis jó anyagiakkal bír.)
Lelkileg sérült...na jó :D
Szerintem jobban jársz ha nem neked kell megoldani egy felnőtt férfi problémáit.
Minden függőségnek megvan az oka. Ez tény. Az meg magánvélemény, hogy aki nem kezd vele vmit, csak brühübrühü az egy gyáva ember. És még mielőtt kígyó tücsök béka lenne rám dobálva; nekem is voltak/vannak függőségeim, melyek okának feltárásán dolgoztam és a javításán mai napig dolgozom.
Melós, de még mindig jobb, mint gyáva, gerinctelen módon élni
Nem.
És nem is vesztegetném arra az időm, hogy "megjavítsam".
(a legutolsó exem is durván kapcsolatfüggő volt)
köszi! csak azt nem értem, neki ez miért jó, mármint, hogy hiteget?
mert nem feküdtem le vele, nem volt csók sem, semmi.
tehát ilyen értelemben nem kapott meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!