Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kezdenétek kapcsolatfüggő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenétek kapcsolatfüggő pasival?

Figyelt kérdés

csajok, beleszerettek egy pasiba, szinte minden stimmel vele, "csak" éppen kapcsolatfüggő, nem bír egyedül meglenni, illetve akkor is benne marad egy kapcsolatban, ha már szenvedés a számára.

jelenleg is párkapcsolatban él, de köztünk volt flörtölés (szex nem) azt mondja, nem szereti már a párját, és jelét adja, hogy velem kezdene, de addig nem szakít a párjával, amíg nem biztos, hogy mi stabilan összejön.

(korábbi kapcsolatait is az jellemezte, hogy kapcsolatból kapcsolatba vándorolt, szinte zéró köztes szünettel.)

mit tennétek a helyemben?

N (29) és F. (37)

2016. okt. 12. 10:46
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

szerintem egy szerelem kezdetén szinte valamennyien azzal a hittel és reménnyel fordulunk a szerelmünk felé, hogy ő az igazi számunkra, különben bele sem kezdenénk.

a kapcs.függőkre sokszorosan igaz, hogy az egyedülléttől való félelem miatt maradnak egy diszfunkcionális kapcsolatban, és csak addig, amíg nem tűnik fel a "randipiacon" egy potenciálisan jobb partner.

2016. okt. 12. 11:24
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Ez minden kapcsolatban meg lehet, mármint, hogy majd szakít! Jönnek még durvább dolgok is egy kapcsolatban, amit a pasik nagyon furán kezelnek:

Szülőknek bemutatás, szülők megismertetése. ( Persze majd még később!!! :D )

Szülés!

Változókor neki - neked .. Stb..

A kockázat, hogy elromlik egy kapcsolat, mindig ott van.

Ha Ennyire ezt érzed!? Talán várj és próbáld ki amit mondtam. Se flört, se csók, se semmi..! csak finoman mondogasd neki, hogy amíg kapcsolata van, nem lehet több, de ha nem lenne... :D

2016. okt. 12. 11:26
 13/28 anonim ***** válasza:

Az meglehet, de azt neked érzékelned kell,hogy valami nem okés már közetetek.

Ha ez történik le kell vele ülni komolyan elbeszélgetni, azért mert mondjuk kapcsolatfüggő nem azt jelenti,hogy notórius hazudozó is és nem mondja el ha valami problémája van.

Lehet,hogy a mostani párja pont tojik az egészre és neki is jó minden ahogy most van.

2016. okt. 12. 11:29
 14/28 A kérdező kommentje:

"Az meglehet, de azt neked érzékelned kell,hogy valami nem okés már közetetek."

ezt nem pontosan értem, mire célzol?

2016. okt. 12. 11:30
 15/28 anonim ***** válasza:

Úgy értem,hogy mondjuk már együtt vagytok x éve és megváltozik a viselkedése...nem beszélgettek már annyit,nem foglalkozik veled, nem figyel rád úgy és annyit mind addig, hideggé,érzéketlenné válik.

Ilyenekre gondoltam.

Ezt észre kell venni és tenni kell ellene.

2016. okt. 12. 11:33
 16/28 A kérdező kommentje:
nos, mi itt még messze nem tartunk...
2016. okt. 12. 11:37
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvan nem kezdenek,ha tudnam rola.Persze van hog kesobb derul ki, de azert vannak jelei.
2016. okt. 12. 12:10
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem, soha nem kezdenék ilyen emberrel és senkinek sem ajánlom.

Hiába próbálod mentegetni, ez nem betegség, hanem súlyos jellemhiba, nekem nem férne bele.

2016. okt. 12. 12:20
 19/28 A kérdező kommentje:
de bizony ez betegség, és nem jellemhiba, kodependencia a neve, és ha tudsz angolul, bőséges szakirodalmat találsz hozzá.
2016. okt. 12. 12:22
 20/28 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig el van túlozva az egész.

Lebetegeztek valakit úgy hogy fogalmatok sincs arról mi is van valójában.

Lehet csak k@rva kényelmes és azért nem lép tovább...

2016. okt. 12. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!