Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik igaz szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik igaz szerelem?

Figyelt kérdés
Olyan, amikor valóban szerelmesek vagytok mind a ketten és nem csak szóban nyilvánul meg, a másik mellett vagy és kitartasz mellette, megoldani akarjátok, ha esetleg probléma van, mindent meg lehet beszélni stb...

2016. okt. 11. 13:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Az "igaz szerelem" fogalma eléggé relatív, sokaknak sokfélét jelent (tapasztalat, életkor, nem... stb. függvényében). Amit te leírtál, az az én "szerelem-fogalmamnak" is része, és persze, létezik ilyen.
2016. okt. 11. 13:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Reménykedem benne, hogy igen. Eddig még nem igazán volt benne részem max egy ideig óráig, de tartósan(évekre gondolok) nem.
2016. okt. 11. 13:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem létezik, (volt is benne részem) de inkább csak fiatalabb korban, 30 felé egyre inkább az érdekek dominálnak csak. :/
2016. okt. 11. 14:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Én már nem hiszek benne.
2016. okt. 11. 14:06
 5/8 A kérdező kommentje:
Több féle szerelem van vagyis a szeretetnek, vonzódásnak vannak fokozatai, de igaz szerelem lehet, hogy csak egyszer van az életben. Arra gondolok, amikor megtalálod azt, aki mindenben egy húron pendül veled és a világ végére elmennél vele vagy érte és nem csak el tudod képzelni vele az életed, hanem inkább nem tudod elképzelni az életed nélküle. Az meg teljesen igaz, hogy már sokan értékvezéreltek és nem bízik senki senkiben, szidják egymást a nők meg a férfiak és a nők nem tudnak vagy nem akarnak igazi nők lenni a férfiak nem tudnak vagy nem akarnak igazi férfiak lenni, így nehezebb igazán kialakulnia bárminek is, nemhogy igaz szerelemnek.
2016. okt. 11. 14:15
 6/8 A kérdező kommentje:
*érdekvezereltek
2016. okt. 11. 14:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Sajnos már én sem hiszek benne.
2016. okt. 11. 16:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagyon-nagyon ritka az ilyen. Én eddig csak olyan személyeknél láttam ilyet, akik egyfajta rózsaszín világban élnek...
2016. okt. 11. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!