Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Más is van így ezzel így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van így ezzel így?

Figyelt kérdés
Bele vagyok zúgva egy csajba. Azóta folyton romantikus slágereket hallgatok. Bár többségük nem annyira nagy szám, mégis úgy érzem, hogy "beletaláltak". Holott már elmúltam 40. (F) Korábban nem nagyon érdekeltek az efféle zenék.

2016. okt. 6. 23:31
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Ilyenkor jön rá az ember arra, hogy egyes zeneszámok mennyire telitalálatok.

Pl. ez:

[link]

2016. okt. 7. 00:21
 12/20 A kérdező kommentje:

"Honnan veszed, hogy barátságot akar, ha még nem is mondtad el neki?"

Ő mondta, hogy csak 100% barátság lehet köztünk...

2016. okt. 7. 00:22
 13/20 anonim ***** válasza:
Na de hogy került szóba?
2016. okt. 7. 00:23
 14/20 A kérdező kommentje:
Igazából már évek óta ismerjük egymást, mert rokonom, de nem tartottuk a kapcsolatot, de egy fesztiválom kissé (de nem nagyon) közelebb kerültünk egymáshoz.
2016. okt. 7. 00:27
 15/20 anonim ***** válasza:
90%
Hát ez elég durván hangzik :D
2016. okt. 7. 00:28
 16/20 A kérdező kommentje:

Vasárnap hajnalban végetért a fesztivál. Bár előtte (csütörtökön hajnalban) az eső is megvolt (igaz, jég nélkül) [link] , hétfőn érdeklődtem a tali felől, szerdán lett volna aktuális, de valami közbejött neki, csütörtökön meg közölte 10:34-kor, hogy elutazik. 10:42-kor rádöbbentem, hogy a vonata nem 11-kor, hanem 11:10-kor indul az új menetrendben!

De a vonaton túl sokan voltak, hogy erről beszéljek vele... Amúgyis csak egy megállóra (igaz, ez fél óra)vettem jegyet...

2016. okt. 7. 00:36
 17/20 BlackSword ***** válasza:
Az ember azt hall bele egy zenébe, amit bele akar hallani... Nézz meg most egy filmet amit régebben láttál és figyeld meg mennyire más dolgokat fogsz benne jobban észrevenni... Szóval dinnyére normális...
2016. okt. 7. 07:10
 18/20 A kérdező kommentje:
A filmek tekintetáben igazad van, de a zeneszámok esetén ha eléggé konkrétan fogalmaznak, akkor tudja az ember, hogy az hány százalékban illik rá.
2016. okt. 7. 12:13
 19/20 anonim ***** válasza:
Igen, voltam! Szakításkor rosszabb! :) Akkor ugyanezeken sírtam! :)
2016. okt. 7. 14:06
 20/20 A kérdező kommentje:
Ne is mondd! Volt egy hölgy, akibe igazán nem is voltam szerelmes, csak nagyon bejött, így amikor elköltözött más városba, akkor egy hónap kellet, hogy nagyjából elfeledjem.
2016. okt. 7. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!