Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta, eltűnik, de majd jön. Mit akarhat ezzel?
Mire gondolnátok, ha az a nő, akivel közel kerültetek egymáshoz, de még nem jártok, csak alakulgat valami, azt mondaná, hogy néhány hónapra "eltűnik", nem fog jelentkezni, de majd igen, és akkor folytatjuk, ahol abbahagytuk.
Ez lerázós szöveg lenne? Vagy csak kompenzál valamit? Vagy van valaki más, aki tetszik neki?
(Nekem van jelenleg feleségem, de válni akarunk. Erről tud a fent említett lány.)
Kicsit parázok, mi van, ha hónapok múlva sem jelentkezik. Még nem vallottunk egymásnak nyíltan szerelmet, csak alakulgat, de én asszem beleszerettem.
F (30)
jó vicc :)
kifejezetten okos lányról van szó, biztosan nem prosti. :)
kérlek benneteket, vegyétek komolyan a kérdéseimet, és csak azok írjanak, akik mondani is tudnak valamit.
köszönöm
Lehet, hogy ha sikerül a válás akkor "visszatér".
Lehet, hogy fél attól, hogy Te valójában nem akarsz lépni felé és csak hitegeted a válással..
Sok minden lehet , ezt csak Ő tudná megmondani.
ha válni akartok a feleségeddel, akkor váljatok el, ez ne függjön a lánytól.
ha előkerül, akkor majd folytatjátok. ha nem kerül elő, akkor meg majd keresel mást helyette.
lehetséges és teljesen jogos is volna, ha csak kivárni akarja, hogy elválsz-e vagy nem, és nem akarja, hogy miatta tedd, ne magad miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!