Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bízhatok a szavaiban? Tényleg többet akarhat?
Van egy srác nem régen ismertem meg. Gyakorlatilag smároltam vele egy fesztiválon. Elég jól éreztük magunkat aznap este, utána jöttem a szerelmes üzenetek, hogy nem tud kiverni a fejéből és elvarázsolta a csókom. Jól van, mondtam, hogy biztos meg akar fektetni, mert azt akarta a találkozón is. Megfektetne és elfelejtene. Amúgy is vágytam már egy egyéjszakás kalandra szóval jó partinak tűnt a fiú. Jött egy buli rá két hétre. Ott beszélgettünk kicsit, iszogattunk és lefeküdtünk. Furcsa volt, hogy nem akar beszállni, inkább simogatott és engem kényeztetett. Az egész rólam szólt és nem volt rámenős vagy erőszakos. Másnap is láttuk egymást, akkor csak beszélgettünk, folyton mondta, hogy gyönyörű vagyok és szépek a szemeim. Rákövetkező nap együtt voltunk a haverjaival és egy rap koncertet akartak megnézni, amire el is mentünk, de ez a srác inkább velem töltötte az idejét és elmentünk sétálni. Meghívott valami innivalóra. Igazából figyelmes volt, már az előző napokon is, mert mindig hozott vizet, figyelt arra, hogy jól érezzem magamat. Na és utána megkérdezte nem megyünk-e a sátrába. Én megörültem neki, elindultunk. Félúton megkérdezte biztos akarom-e, mert nem muszáj, sétálhatunk is vagy amit én szeretnék. Ez volt már a sokadik gyanús jel, hogy nem csak azt akarja. Megkérdezte vele alszok-e . Mondtam, hogy persze. Aznap este még a haverjaival voltunk, folyamatosan megfogta a derekam, cirógatta a kezemet, és rosszul esett neki vagy azonnal kapcsolt, ha nem vette észre, hogy valamire szükségem volt és azt más adta, akkor hirtelen ő is adott. A sátorban megtörtént ugyan, de ez szintén inkább romantikus volt. Utána cirókázta a hátam, összebújtunk.
Azóta írta, hogy szeretne többet, ha a barátnője lennék, és folyamatosan írja, hogy ennyire még nem hiányzott neki senki, mint én.
Annyit tudni kell róla, hogy egy elég link fiú. Egy igazi suttyó. De jó gyerek szerintem.
Ti mit csinálnátok?
20/L
Ismernünk kéne a fiút, hogy hiteles választ tudjunk adni. Mert amit te mesélsz... hogy is mondjam.
Ismered az "Így jártam anyátokkal" című sorozatot? Amikor történik valami, és utólag elmesélve másképp látja az aki átélte, és teljesen másképpen, mint aki figyelte őket?
Amiket elmondtál azok alapján tisztel és tetszel neki. Figyelmes, és tetszel neki.
Ha úgyis egy éjszakás kalandra vágytál, akkor nem osztana nem szoroz, ha adsz a fiúnak egy esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!