Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van így ezzel így?
Figyelt kérdés
Bele vagyok zúgva egy csajba. Azóta folyton romantikus slágereket hallgatok. Bár többségük nem annyira nagy szám, mégis úgy érzem, hogy "beletaláltak". Holott már elmúltam 40. (F) Korábban nem nagyon érdekeltek az efféle zenék.2016. okt. 6. 23:31
2/20 A kérdező kommentje:
Pár éve a húgom volt így. Képes lett volna elköltözni az ország másik felére a szerelme miatt. Ő is akkor folyton a romantikus számokat hallgatta.
2016. okt. 6. 23:36
4/20 anonim válasza:
Simán ... amikor szerelmes vagyok, rengeteg szerelmes dalt hallgatok. Már várom, hogy megint így legyen :)
35/N
5/20 A kérdező kommentje:
Ugyanúgy előjönnek a régi érzések, holott igazi nagy szerelmet úgy ca. 15 éve éreztem utoljára.
2016. okt. 7. 00:05
7/20 A kérdező kommentje:
Van egy némi technikai probléma. A csaj csak barátságot akarna, na meg a korkülönbség...
2016. okt. 7. 00:11
8/20 anonim válasza:
Na gyere mesélj nekem :)Ígérem segítek, ha tudok :)
9/20 A kérdező kommentje:
Kizárt! :) Bár azért 0-nál több esélyt érzek, csak nem merem megmondani neki, mert félek, hogy elveszíteném.
2016. okt. 7. 00:19
10/20 anonim válasza:
Nő vagyok, nem csapom le a kezedről! :)
Honnan veszed, hogy barátságot akar, ha még nem is mondtad el neki?
Az meg ne tartson vissza, hogy fiatalabb nálad. Gondolom huszonéves. Épp egy másik kérdésnél tárgyaltuk ki, hogy milyen jók a negyvenes pasik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!