Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szeretetnek a hűség a mércéje?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szeretetnek a hűség a mércéje?

Figyelt kérdés

"Ha igazán szeret, akkor nem csal meg."

De láttam frissen nősült munkatársamat, amint izélgeti a kolléganőnket. Mikor a csaj többet akart volna, akkor lerázta, hogy ő családos ember, szereti a feleségét, neki csak kaland volt. Akkor ő most hogyan szerelmes? Meg a szerelem elmúlik, 10 vagy több év után már senki nem szerelmes, mégis egy csomóan hűségesek maradnak, akkor min múlik, hogy ki izél félre és ki nem?

2016. okt. 5. 16:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
86%

Jesszusom, ez az igaz szerelem, hogy a férjem 50+ éven keresztül megcsal és hazudozik??? De azért az unokáimra ráförmed, hogy hozzanak nekem virágot? Köszönöm, akkor inkább haljak meg egyedül!

26N

2016. okt. 6. 10:19
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem az egyik mércéje, igen. De sajnos, vagy szerencsére egyesek szerint, nem vagyunk egyformák...

Van olyan barátom, aki azzal jön, hogy a hűség csak egy emberi találmány mostanság, régen alap volt a párcsere, feleség felajánlása vendégnek, többnejűség és önzés a hűség. Nos... Én felvállalom, hogy egyedül akarom a férjemet és nem fogadnám el, hogy megcsaljon. Cserébe én sem csalom meg... Nekem ez a tisztelet és a szerelem része.

2016. okt. 7. 14:36
 13/13 A kérdező kommentje:
Ne támadjátok már szegényt, nagyszüleink korában még sok minden más volt. Ők nem voltak tömegesen depressziósak, a háború, meg a háború utáni szegénység és a katonák által elkövetett tömeges nemi erőszakok ellenére sem, a hűséget pedig nem a testi félrelépésben, hanem az életen át való összetartásban mérték. A jelen kor más, ne a nagyapját démonizáljuk. Egyébként az is hasznos válasz volt, kár volt így lepontozni, pontosan erre voltam kíváncsi, hogy ki hogyan érez a hűtlenség mellett a párja iránt.
2016. okt. 7. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!