Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek így mennyire számítanak zavarónak egy kapcsolatban?
Egy lány ismerősömmel elkezdtünk beszélgetni és mondta, hogy szerinte túl sokat törődöm a kinézetemmel és szerinte ezzel az a baj, hogy mindig feltűnik neki, hogy sokat nézem magam a tükörben. Ha a hajam csak egy kicsit is kiáll, akkor rögtön igazgatom. Ez amúgy tényleg igaz :D Valamint az elmúlt időszakban a testemre is nagyobb odafigyeléssel voltam, kockahasam is van, ami az említett lány ismerősöm szerint sok lányt nem érdekel és nem volt sok értelme erre ennyi időt fordítanom.
21/F
Ez most off lesz, de...
11-es: Szerinted csak az lehet fizetősön, aki nem éri el a ponthatárt? Ha tényleg ezt hiszed, akkor pont ugyanolyan alacsony a te értelmi képességed is, mint amilyen alacsonynak az övékét hiszed.
A kérdésre válaszolva pedig, számomra zavaró, mert én fele ennyit nem foglalkozom a külsőmmel. Ha összekócol a szél az utcán, beletúrok a hajamba és kész, nem kapok elő fésűt meg kistükröt. Nem jellemző rám a tükörképem hosszas vagy gyakori bámulása sem. Én is azt vallom, hogy egy férfi ne foglalkozzon magával többet, mint egy nő, ebből kiindulva pedig olyan nőt kellene keresned, aki még nálad is többet törődik a kinézetével. Szerintem őt nem zavarná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!