Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek így mennyire számítanak zavarónak egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Egy lány ismerősömmel elkezdtünk beszélgetni és mondta, hogy szerinte túl sokat törődöm a kinézetemmel és szerinte ezzel az a baj, hogy mindig feltűnik neki, hogy sokat nézem magam a tükörben. Ha a hajam csak egy kicsit is kiáll, akkor rögtön igazgatom. Ez amúgy tényleg igaz :D Valamint az elmúlt időszakban a testemre is nagyobb odafigyeléssel voltam, kockahasam is van, ami az említett lány ismerősöm szerint sok lányt nem érdekel és nem volt sok értelme erre ennyi időt fordítanom.
Nem minden a kűlső, ez a lány nem a kinézetre , hanem az agyra megy a leírtak alapján , tehát arra edz ne a hasadra.
2016. okt. 2. 14:15
3/14 anonim válasza:
Egy fiú ne töltsön több időt a tükör előtt, mint egy lány!
2016. okt. 2. 14:17
4/14 anonim válasza:
Tényleg gáz vagy :) a lánynak igaza van. Szerintem nárcisztikus személyiség vagy aki többet törődik magával mint egy esetleges barátnővel aki csak dísznek kell. Meg szâmít szerinred hogy kockahasad van? Azoknak kell a kockás has akik amúgy nem tudnak lányt szerezni maguknak. Amúgy tökéletesen beleillesz a mai önimádó fiatal pasik táborâba.
2016. okt. 2. 14:22
5/14 anonim válasza:
Nekem is van kockám ( 1 nagy ) , de nem a testemmel hódítok mint sokan ,hanem az értelmiségemmel. Sokkal jobban bejön hidd el.
2016. okt. 2. 14:24
6/14 anonim válasza:
Gondolom az a tipikus ecsetfejű, trottyos csőgatyában járó menőfiúcska vagy. Tele van velük a szakom az egyetemen, de olyan megszólalásaik vannak órán, hogy látni, hogy fizetősön vannak, mert egyszerűen mind gyökér... csak a kondira, meg a pózerkedésre van idejük. Szánalmasak, sosem választanék közülük párt.
2016. okt. 2. 14:25
7/14 anonim válasza:
Én is elég rossz véleménnyel vagyok a magadfajtákról, egyik barátnőmet például hanyagolom, mióta az önimádó pasija bűvkörében lebeg.
Engem nagyon zavarna, de szerencsére nem jutnék el odáig, hogy tolerálnom kelljen ilyesmit, mivel első körben elhajtom a divatmajmokat.
18/L
2016. okt. 2. 14:42
8/14 rrrrrreennnnn válasza:
Isten mens a magad fajtáktól.
2016. okt. 2. 14:58
9/14 rrrrrreennnnn válasza:
*ments
2016. okt. 2. 14:59
10/14 anonim válasza:
Kedves #6os. Attól hogy valaki fizetősön van még ugyanúgy levizsgázik a tárgyakból mint az államilag támogatott. Szóval "pénzért bekerültek" de megállják a helyüket!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!