Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok/nők nektek vonzó vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők nektek vonzó vagy taszító ha egy férfi agresszív?

Figyelt kérdés
2016. szept. 27. 16:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

A szó közhasználati értelmében nem vonzó. Mondjuk szex közben izgató, ha van egy kis durvaság, keménység, de ezt szenvedélynek hívom, nem agresszivitásnak.

Viszont ha pszichológiai fogalomként nézzük, akkor a legtöbb ember bizony agresszívan érvényesíti az érdekeit. Egyik verziója a nyílt agresszivitás, ezt inkább férfiak művelik, de nem azt jelenti feltétlenül, hogy aki ellent mond neki, annak beveri a képét. A másik a passzív agresszió, ami inkább a nők felvett viselkedési formája, de azért férfiak között is gyakran előfordul.

2016. szept. 27. 17:03
 12/18 anonim ***** válasza:
78%
Kifejezetten taszító!
2016. szept. 27. 17:04
 13/18 anonim ***** válasza:
77%

Mitől lenne vonzó?!

Egyszer volt ilyen pasim. Velem sosem volt agresszív, semmilyen értelemben, tehát félnem nem kellett tőle soha.

De roppant kínos volt, ha elkezdett hőbölögni, mikor valaki utánam fütyült, vagy barom módon beszélt valakivel. Úgyhogy pár nap után lapátra tettem, mert hiába próbáltam vele beszélni, azt se értette, mi a problémám.

2016. szept. 27. 17:15
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Lányoknak/nőknek nagyon vonzó egy férfi agresszív. :-)
2016. szept. 27. 17:36
 15/18 anonim ***** válasza:
86%

#9 Igen, kb így néz ki a sikertelen pasik mantrája.

Nem kell semmi emberfelettit nyújtani, csak valami olyat, amit te személy szerint nem tudsz. Hol van abban az oximoron, hogy az ideális pasi nem erőszakos, viszont nem is viselkedik csúszó-mászóként, aki az első kis szösszenésre az árnyékba menekül? Rohadt idegesítő kezd már lenni, hogy ti csak ezt a két végletet ismeritek.

Az meg számodra egy érv, hogy a s...ggfej pasiknak mindig van nőjük? Ne nevettess.. Ennyi erővel az agyilag és érzelmileg tök üres, szilikonozott cicababák körül is van egyfolytában minimum egy tucat pasi, akik között válogathat, mégis, gondolom ha megkérdeznek, rögtön rávágnád, hogy a férfiak utálják a hülye műnőket.

Ez az úgynevezett "zsák a foltját" effektus: a semmirekellő pasiknak nem normális, jóravaló barátnőik vannak, és a cicababáknak udvarló férfiak sem olyanok, akikkel családot akarnék alapítani.

A válasz pedig: taszító, ha egy pasi agresszív, viszont vonzó, ha képes kiállni magáért.

2016. szept. 27. 18:13
 16/18 anonim ***** válasza:
76%

Vannak az agressziónak társadalmilag elfogadott formái is (pl. küzdősportok, lövészet, akciójátékok stb.). Én amondó vagyok, hogy MINDENKIBEN vannak szunnyadó indulatok, és egyáltalán nem baj, ha valaki kiéli azokat.

Szóval igen, egy férfi (sőt, egy nő is) tanulja meg egészséges módokon kiélni az agresszióját úgy, hogy azzal másoknak semmiféleképpen (sem szavakkal, sem tettekkel) ne ártson. Valamennyi agresszió tehát szükséges, fontos és egészséges. A lényeg az agresszió kiélésének a módja, eszköze és mértéke.

(Például egy küzdősportot űző férfi igenis nagyon vonzó tud lenni, ha amúgy a hétköznapokban van önuralma.)

2016. szept. 27. 21:25
 17/18 anonim ***** válasza:

Ez nekem szólt, vagy azóta töröltek valami választ, és csak azóta lett az enyém a 9-es?

2016. szept. 27. 21:57
 18/18 anonim ***** válasza:

Jelen állás szerint a 8asra reagáltak aki én vagyok,de rohanó világunkban már semmi sem mondható véglegesnek.

Minazonáltal véleményem fenntartom mert sajnos vannak rossz tapasztalataim.Ami velem történt és olyan is ami a szemem láttára.Az ilyen hallomásos sztoriból meghát van rengeteg,de azokat hagyjuk is.

Nem mondanám magam sikertelennek se.Jól keresek.persze külföldön.A gyerekek lovagolni járnak,párommal szexelünk rendszeresen,k..@a ritkán persze mert nagy a távolság de ja.

Családba mindenki egészséges.Tehát minden faxa.

Párom tisztában van a témával kapcsolatos lesújtó álláspontommal,tekintve hogy ő az egyik élő példa,pontosabban a hivatali elődöm.egyébként az agressziv majmokra jellemző hogy csak a nőkkel azok.Próbáltam ezt is a kenyértörés idején felhúzni annyira hogy nekem jöjjön és nem sikerült.

2016. szept. 28. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!