Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy baj ez? Tényleg nagyon sok ez a korkülönbség?
Nos, nem tudom, mennyi idős vagy. Én 31, a férjem 50. 16éve együtt. Nem a korkülönbség lesz a fő probléma.. Szép dolog a szerelem. Vannak, akik végig bírják vinni, vannak, akik nem.
Ami nehézség lehet majd:
a gyerekvállalás, gyereknevelés
Bulizás, szórakozás
Karrier építés
Persze ez bárkinél lehet gond, nálatok is. Nekem is mondtak mindent, de egyrészt nem érdekelt, másrészt annyira máshogy képzeltem ezt az egészet.. Ne aggódj, nem a korkülönbség lesz (ha lesz) a probléma fő oka.
szerintem szűk 20 év korkülönbség már csak rendhagyó esetekben működik. Illetve látszatra működik, valójában meg küzdenek a problémákkal. Egy volt évfolyamtársnőm két komoly problémára is mutat példát:
Ő kb. 6-8 éve jött össze egy durván 20 évvel idősebb csávóval. Most 36 éves, van egy kb. másfél éves kisfiuk. Tehát futkározni, ugrabugrálni nagyon nem fog kelleni, s amikor a gyereknek a legnagyobb szüksége lesz egy erős, tekintélyt parancsoló apára, akire fel kell nézzen, addigra apa már nyugdíjas...
Illetve pont ugyanez a mozgékonyság hiányzik anyának is, nem véletlenül találtam rá a csajszira egy erotikus társkereső oldalon. Pedig egyáltalán nem r**ancos a csaj, nem is szép, jócskán deszka, és egy szende, szorgalmas, szürke egér lány volt a főiskolán. Pl. ő volt az egyik jegyzetfelelős, azaz egy azon kevesek közül, akik jegyzeteltek az előadásokon. És lám, mégis megtámadta kapcsolata tartógerendáit a puhafa ellensége, a szú...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!