Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért olyan nagy baj ez?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nagy baj ez? Tényleg nagyon sok ez a korkülönbség?

Figyelt kérdés
Van egy párom már 4 hónapja. 19 év különbség van köztünk. Én nagyon szeretem és tudom hogy ő is engem. Engem nem érdekel hogy mások ezért csunyán néznek rám. De azért érdekel mások véleménye is. Szerintetek sok ez a korkülönbség? Miért baj ez hogy minket csak a szerelmünk érdekel és a kor nem? Mert mindenki ugy beszél mind ha nagyon nagy baj lenne ez.

2016. szept. 26. 12:03
 1/7 anonim ***** válasza:
EZ attól függ, hány éves vagy. Ha 14 akkor nagyon sok, ha 25 akkor ne foglalkozz azzal ki mit gondol. 27/f
2016. szept. 26. 12:07
 2/7 anonim ***** válasza:

Nos, nem tudom, mennyi idős vagy. Én 31, a férjem 50. 16éve együtt. Nem a korkülönbség lesz a fő probléma.. Szép dolog a szerelem. Vannak, akik végig bírják vinni, vannak, akik nem.

Ami nehézség lehet majd:

a gyerekvállalás, gyereknevelés

Bulizás, szórakozás

Karrier építés

Persze ez bárkinél lehet gond, nálatok is. Nekem is mondtak mindent, de egyrészt nem érdekelt, másrészt annyira máshogy képzeltem ezt az egészet.. Ne aggódj, nem a korkülönbség lesz (ha lesz) a probléma fő oka.

2016. szept. 26. 12:12
 3/7 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok. De többnek érzem magam. Mert már koromhoz képest sok mindenen átmentem már az életben.
2016. szept. 26. 12:12
 4/7 A kérdező kommentje:
Most még tanulok párom támogat is ebben. Gyereket majd suli után szeretnénk. És sosem voltam bulizos és nem is hiányzik ez a bulizos élet nekem.
2016. szept. 26. 12:14
 5/7 anonim ***** válasza:
A problemak nem most, 20 evesen par honap randizgatas utan fognak jonni, hanem sokkal inkabb 10 ev mulva 2 gyerek utan.
2016. szept. 26. 12:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, mert most gyakorlatilag majdnem apád korosztálya. Általában a 40-es férfiaknak már családjuk van, és nem az egyetemistákat csipkedik fel. Természetesen lehetnek fantasztikus, villámcsapásszerű szerelmek (l. az egyik itteni válaszoló 16 éves kapcsolatát, házasságát), de a nyakamat rá, hogy többsége a hamvas punit élvezi, a kötetlenséget, és néhány év múlva cseréli egy még hamvasabbra.
2016. szept. 26. 13:21
 7/7 anonim ***** válasza:

szerintem szűk 20 év korkülönbség már csak rendhagyó esetekben működik. Illetve látszatra működik, valójában meg küzdenek a problémákkal. Egy volt évfolyamtársnőm két komoly problémára is mutat példát:

Ő kb. 6-8 éve jött össze egy durván 20 évvel idősebb csávóval. Most 36 éves, van egy kb. másfél éves kisfiuk. Tehát futkározni, ugrabugrálni nagyon nem fog kelleni, s amikor a gyereknek a legnagyobb szüksége lesz egy erős, tekintélyt parancsoló apára, akire fel kell nézzen, addigra apa már nyugdíjas...

Illetve pont ugyanez a mozgékonyság hiányzik anyának is, nem véletlenül találtam rá a csajszira egy erotikus társkereső oldalon. Pedig egyáltalán nem r**ancos a csaj, nem is szép, jócskán deszka, és egy szende, szorgalmas, szürke egér lány volt a főiskolán. Pl. ő volt az egyik jegyzetfelelős, azaz egy azon kevesek közül, akik jegyzeteltek az előadásokon. És lám, mégis megtámadta kapcsolata tartógerendáit a puhafa ellensége, a szú...

2016. szept. 26. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!