Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A párom 2 év együttlét után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom 2 év együttlét után megkért hogy költözzek hozzá. Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
A szüleim nem tudják a mai napig, hogy együtt vagyunk, mert nem mertük elmondani a korkülönbség miatt. Én 18 (2 hét múlva leszek 19) ő pedig 43 éves. Több mint 2 éve vagyunk együtt (a szüleim előtt titokban). 2 napja azt mondta nekem, hogy nagyon szeret és szeretné ha odaköltöznék hozzá és ha felvenném a nevét. Azt mondtam át kell gondolnom, de tanácstalan vagyok. Félek a szüleim reakciójától. Szerintetek mit kéne tennem?

2016. szept. 6. 19:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
45%
Ha szereted és megbízol benne,akkor légy vele. Nem a szüleidnek élsz,hanem magadnak. Ráadásul nagykorú vagy,hol itt a gond?
2016. szept. 6. 19:43
 2/11 anonim ***** válasza:
94%
Hű! Hát ennek az egésznek a végén csak sírást látok.
2016. szept. 6. 19:44
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Felvennéd a nevét? ....Örökbe akar fogadni? Vagy mi? OMG... Gondolom nem esküvőt szervez. Elég buta vagy. Ez a véleményem.
2016. szept. 6. 19:46
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gyerek vagy te még ehhez...
2016. szept. 6. 19:54
 5/11 anonim ***** válasza:
Hát, ha szeretnél odaköltözni, akkor odaköltözöl. Amúgy én nemtom, pl szeretnél -e gyereket, de szerintem 43 évesen ő már nem feltétlenül menne bele ilyenbe. Szóval most bedobtam mégegy szempontot. De meg amúgy a szüleid szeretnek, vagy kitagadnának?
2016. szept. 6. 19:59
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Az én egyik meglátásom az hogy a gyereke lehetnél a párodnak. Az addig mind jó és szép hogy szereted. De ha valóban szeretnéd úgy istenigázából akkor nem foglalkoznál azzal mit mondanak a szüleid.

A másik még az hogy most még oké a helyzet de majd mikor jönnek a problémák akkor még az lesz nálatok is mint az esetek 90%-ban hogy kiírsz egy újabb kérdést ami hasonlóképp hangzik: Mit tegyek? Már nem szeretem a párom. Túl nagy a korkülönbség.

2016. szept. 6. 20:04
 7/11 anonim ***** válasza:

6-os vagyok.

A gyerek meg a másik ami már biztos hogy nem lesz nektek. Legalábbis szerintem.

2016. szept. 6. 20:05
 8/11 A kérdező kommentje:
Lehet, ha félreértelmeztétek... A kérdésbe csak a lényeget írtam le. Ő azt szeretné ha közös életünk lenne és közös jövőnk, én viszont félek a szüleim reakciójától, hiszen 24 év van köztünk.
2016. szept. 6. 20:15
 9/11 anonim ***** válasza:

Tehát 16 évesen összejöttél egy 40 feletti pasival?

Hát nem csodálom, hogy nem mertétek elmondani.

2016. szept. 6. 20:41
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Az en parom es koztem 11 ev van.en 25 vagyok o meg 36 es azt elhiszem hogy nem merted elmondani mert eleg sok a korkulombseg koztetetk,mastresz felnott vagy azt csinalsz amit akarsz.Csak jol gondold meg mit teszel az oke hogy jartok eggyutt vagytok de hogy osszekoltozzetek vagy hozza meny azt jol gondold at.Mert ok meg minden szep es jo megvan szerelem de az ido telik a parod 3 4 ev mulva megidosebb lesz a szerelem sem tart amig a vilag lehet mar nemfogsz ugy vonzodni hozza mint elejen mar nem ugy fogsz ranezni mint egy pasira te meg fiatal vagy latni fogsz az utcan egy fiatalabb pasit megtetszik akkor eszre veszed hogy lekototted magad egy joval nallad idossebb pasival .en nem azt mondom hogy szakitsatok de ne meny bele ilyen melyen ebbe a kapcsolatba meg varj szerintem majd aztan meglatod.
2016. szept. 7. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!