Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 5éve járunk, , most együtt lakunk, bizonyos okok miatt ide kelett hogy költözzek, de nem érzem náluk valami jól magam. Szeretném ha elmennénk. Várjak rá?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy saját életet, épiteni, minden adott hozzá. Mindig mondom hogy jöjjön velem, de csak majd majd. Ezt hallom, semmi komoly dologról nem lehet beszélgetni vele, mert nem érdekli, én mindent megteszek hogy jó legyen a kapcsolatunk, de hiába várok, ugy érzem nem lessz jobb, fontos a komunikáció, hogy tudjam mit gondol, és hogyan tovább. mit tegyek? Lépjek le? 22/L2016. jún. 28. 14:27
2/8 A kérdező kommentje:
Igen! 7en egy nagy házban... Semmi privát szféra..
2016. jún. 28. 14:33
3/8 anonim válasza:
Akkor sajna szerintem az lehet a baj, hogy bekényelmesedett a mamahotelba. :(
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor hiába a várakozás , ugye? igy csak mullik az idő..
2016. jún. 28. 14:51
5/8 anonim válasza:
Amit tehetsz, hogy leülsz és nagyon határozottan megbeszéled vele, hogy neked ez így nem kényelmes, szeretnél továbblépni, stb.
Ha vonakodik, akkor ennek annyi volt.
6/8 anonim válasza:
Én is voltam hasonló helyzetben,vártam,hogy végre elmenjünk a szüleitől,de miután nem láttam semmi hajlandóságot,hogy el akar onnan szakadni,hát külön költöztem,aztán szakítottunk is.Beszéld meg vele,kérdezd meg mik a szándékai,miért akar ott maradni,főleg ha azt írod,minden adott a saját élet építéséhez.Vagy van valami indoka?
7/8 A kérdező kommentje:
Nincs semmi indoka, annyit mond hogy majd...! Ezután tereli a témát.Két mondatot nem tudok kihúzni belőle ezzel kapcsolatban. Még teszek egy próbát, ha semmi akkor ennyi volt, akármilyen nehéz is lessz ennyi időt kidobni. Szerintem fontos a jövő... nem tudnák nyugodtan arra várni hogy hátha történik valami. :(
2016. jún. 29. 00:09
8/8 anonim válasza:
Igen,az exem is azt mondta mindig,hogy majd... aztán talán 1 év múlva megkérdeztem tőle,akkor már elmondta,hogy neki kényelmes ott,inkább,mint hogy albérletre fizessen..stb (nálatok nem tudom,van-e saját lkaás) addig meg nem konkretizált és belőle is nehéz volt kihúzni bármit is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!