Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudja mit akar tolem vagy csak tulreagalom?
Figyelt kérdés
Tarskereso oldalon ismertem meg egy 30 eves sracot ( en 22 L) beszelgettunk es csalodasaim utan elsosorban fizikalis kapcsolatot kerestem. Azt mondta neki is egy allando valaki kell erre a celra de nem zarkozik el semmi komoly elol ha alakulna. Talalkoztunk elso randira egy teahazba hivott ahol osszemelegedtunk es elvitt magahoz este. Bemutatott a csaladjanak filmeztunk es ottaludtam. Masnap reggel hazajottem es par napra ra munka utan lementem hozza. Elkisertem edzeni es aznap tobb is volt koztunk. 3dik alkalommal strandra vitt bemutatott a baratainak olyan volt mintha egy par lennenk. Egy hetig utana nem talalkoztunk az idobeosztasunk miatt de lar naponta mindig irt hogy miujsag velem. Aztan egyik reggel irta h este beszeljunk. Ugy is lett. Szulinapja kozeledett kerdeztem h velem lenne e aznap. Menjunk valahova.. Benne volt a dologban de aztan kovetkezett a kerdes: Tudom e kezelni a kettonk dolgat? Beugratos kerdes. Ha azt mondom nekem csak a teste kell megsertodik ha az hogy szerelmes vagyok ami nem igaz meg kifut a vilagbol. Igy megkerdeztem mi lenne a jo valasz? Azt nekem kell tudnom hogy erzek e valamit iranta vagy sem.. Esha erzek?- kerdesre azt mondta hogy csak magam altatom mert o nem erzi amit en akarmi is legyen. O rengeteget csalodott eddig akarkinek megnyilt annak rossz vege lett ha valakivel egyutt akart lenni annak is es meg nincs tul ezeken a dolgokon. Mas lenne ha akapcsolat ha erezne valamot de nem akar altatni viszont annak ellenere amit mond jol esik a kozelsegem.. Megkertem h elobb ismerjen meg es utana mondja hogy nem akarna semmit. Ebben maradtunk es masnap hivott este telefonon amit sosem csinalt addig mert hogy csak beszelgetni akart kicsit.. Lehet tulreagalom de nem ertem ot. :(2016. szept. 20. 16:29
1/4 anonim válasza:
Ú basszus ennyit írni. Nem tudnád összefoglalni tőmondatokban?
2/4 anonim válasza:
Tehat, kijelentetted elore, hogy csak dugni akarsz, majd kesobb panaszkodsz hogy nem erted a pasit, mikozben o csak tartja magat a megbeszeltekhez, tehat "csak szex". Mit nem ertesz ezen?
3/4 anonim válasza:
Nem értem, mi a fäsznak kell félni egy komolyabb kapcsolattól? Elkopik a szívetek, vagy mi a bánattól féltek? Csalódástól? Abból csak tanulni lehet. Pontosítok; csak abból lehet tanulni. Nem látjátok a fától az erdőt. Ha minden jó, nem változik semmi. Nem fejlődik semmi. Te sem.
A kérdésre: A fickó kezd beléd szeretni.
4/4 anonim válasza:
Ez a kerdes is azt mutatja a magyarazattal hogy mennyire felborultak az erkolcsi alapok. Ez egy vicc az utolso mondat. Ne varj igy semmi jot, ha szexxel kezdtek utana beszélgettek. Ennek nem ez a menete. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!