Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire kell igazat mondanom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kell igazat mondanom azzal kapcsolatban, hogy van-e barátom?

Figyelt kérdés
Már jó pár hónapja nincs barátom, így alakult, egyenlőre ezen nem szeretnék változtatni. Viszont amikor találkozok sosem vagy ritkán látott volt osztálytárssal, sporttárssal, volt munkatárssal, stb., szóval nem járunk össze hetente sem. Megkérdezik, most mondjam, hogy nincs barátom? Csak összecsapnák a kezüket és nem hinnék el. De így meg hazudok. :((

2016. szept. 16. 22:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Akkor hozzáfűznék ehhez még valamit, hogy mi mennyire gáz. Egyáltalán nem csak legyintés szokott lenni a nincs barátnőm válasz után. A nőktől egy nincs barátomra elkérik a számukat stb. Tőlem a nincs barátnőm válasz után az szokott jönni, hogy miért nincs. Ha férfiakkal beszélgetek jönni szoktak olyan kérdések is, hogy mikor dugtam utoljára és, hogy szűz vagyok-e még. Fél évente legalább kapok egy ilyet. Szerinted mennyire kínos ezekre választ adni?
2016. szept. 18. 23:05
 12/16 A kérdező kommentje:

11. igazad van, valóban kínos. De akkor mondhatod azt, hogy dugni pár hete, jó volt és kész. Igaz, akkor te is hazudsz, mint én. Ok, én nem 22 éve.

Nem tudom, hogy mi a jó megoldás, nem haladtam előre. :((

2016. szept. 19. 11:51
 13/16 anonim ***** válasza:

tapintatlansag ilyet kerdeni, ha nem alltok kozel egymashoz. ha viszont igen, akkor nem kene kritizalni emiatt.

nekem soha eszembe se jutott, hogy hazudjak errol. de nem is emlekszem, hogy sokat kerdezgettek volna.

az is igaz persze, hogy most, ha megkerdezi valaki, hogy egyutt vagyunk-e a baratommal, orommel mondom, hogy igen, mert buszke vagyok ra, hogy o van mellettem.

2016. szept. 19. 12:10
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kelk hazudni, csak világossá kell tenni, hogy nem óhajtod a lelki sebeidet, de még az örömeidet sem azért mutogatni, hogy az unatkozó hónapok óta nem látott tahó ismerősnek legyen mibe túrnia a retkes orrmányát.

Ezeknek is kell valamiből tanulni, mert ha mindenki mindig behódol nekik, akkor sosem fognak rájönni, hogy nem kérdezünk mást intim témáról, max közeli barátot, vagy olyan nyitott kérdést teszünk fel, amire a másik eldöntheti, hogy milyen mértékben bizalmas választ ad.

Mint a szomszéd öregasszonyok. Meglátnak és megkérdezik, hová megyek... 30 éves vagyok, diplomás, önfenntartó ember, de neki joga van faggatni. Hagyjuk már...

2016. szept. 27. 22:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy azthiszed ezeknek az embereknek korulotted forog a világ... elsorolod hogy x y al évekig nem is talalkoztatok. Miből gondolod hogy ilyen laza kapcsolat mellett majd jatsza neked a keritot keritonot?... sz..ik ő a fejedre csak udvariassagbol kérdez vagy hogy ő dicsekedhessen... akivel meg szorosabb a viszonyod és keritosdit jatszana (baratnok rokonok) úgyis tudják hogy épp nincs senkid
2016. nov. 19. 21:31
 16/16 anonim ***** válasza:

Kérdező, meg kell mondjam, hosszasan törtem a fejem ezen a nehéz kérdésen, de végül is csak dűlőre fogok jutni, amennyiben megkérdezem a problémádat illetően néhány éhező etióp gyermek szüleit. Biztosra veszem együtt érzésüket irányodba.

De ha gondolod, akkor egy budapesti csövit fogok meginterjúvolni az érdekedben. (Elnézést, ha dilemmát okoztam a tisztelt hölgy számára.)

2016. nov. 19. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.