Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ennyire éretlen lennék? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire éretlen lennék? Vagy miért esek bele másba mindig ha kapcsolatban vagyok?

Figyelt kérdés

3 évig jártam egykori barátommal. A vége fele kezdett elromlani, folyton rosszul bánt velem(kiabált, minden házimunkát nekem kellett megcsinálnom, nem dolgozott stb.), és nem akart változni. Mikor ez már rendszeres lett, elkezdtem beleszeretni egy másik fiúba. Emiatt pár hónappal később szakítottam vele. Több mint egy éve együtt vagyok ezzel a fiúval, és még most is szerelmes vagyok belé nagyon, és nagyon jól bánik velem. De közben meg elkezdett egy másik fiú is megtetszeni... :( Állandóan róla álmodozok, elolvadok tőle. De ha végre találtam valamit, akivel jól megvagyok, és szeretem is, akkor nem értem mire fel ez az érzés, vagy miért jön elő? :( Éretlenség jele lenne? Sosem csalnám meg őt, de nem mondom, hogy néha nem kell ehhez egy mély lélegzet, és elszámolás 10ig..

Tudom, hogy ez helytelen érzés, és kíváncsi lennék a mások véleményére erről. volt már ilyen valakivel?

22/l

2016. szept. 12. 18:01
 1/8 anonim ***** válasza:
29%
Olyan k_rvajó tényleg, hogy íme egy példa arra, hogyan basznak ki a nők a normális férfiakkal. Megint ki az áldozat: Az a normális srác aki rendesen bánik a nőkkel? Miért? Mert kifogott egy olyat aki az exe után sír még évek múlva is.
2016. szept. 12. 18:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Itt szó sincs egy exről sem, nem tudom, miről beszélsz..
2016. szept. 12. 18:10
 3/8 anonim ***** válasza:
89%

Ez tipikusan olyan szituáció, hogy egy apróbb veszekedés a barátoddal és másnap már az új pasi ágyában ébredsz...

Vagy szakíts a barátoddal, mert nem vagy szerelmes (komolyan, ezt el is hiszed magadról?), vagy szakíts meg minden kapcsolatos a másik fiúval.

2016. szept. 12. 18:11
 4/8 A kérdező kommentje:

Én azt gondoltam, ez valami olyasmi, mint egy párkapcsolat próbája... hogy néha természetes hogy megtetszik más, de a lényeg hogy kitartsak a barátom mellett... vagy tévednék?

Igen, az igaz, hogy meg kell szakítanom vele a kapcsolatot.

2016. szept. 12. 18:15
 5/8 anonim ***** válasza:
93%
Persze, van olyan, hogy valaki megtetszik, nem tagadom. Viszont lehet, hogy én értem félre az egész szerelem dolgot, de nekem elképzelhetetlen, hogy szerelmes legyek A-ba, és közben "állandóan B-ről álmodozom, elolvadok tőle".
2016. szept. 12. 18:20
 6/8 anonim ***** válasza:
52%
" Állandóan róla álmodozok, elolvadok tőle" Eddig semmi baj. Ilyenkor nyulj nyugodtan magadhoz, utána meg tartsd oda a barátodnak és élvezz vele egy hatalmasat!
2016. szept. 12. 18:34
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem a párkapcsolat próbája, ez a saját hülyeséged, a saját éretlenséged.
2016. szept. 12. 18:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ez így nem normális állapot. Gondolom nem vagy a pasidba igazán szerelmes, csak a bűntudat miatt érzed úgy, különben nem szerettél volna bele egy másik pasiba. De az, hogy nehézséget okoz az, hogy ne csald meg a másikkal, az semmiképp sem egészséges egy párkapcsolatban.
2016. szept. 12. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!