Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Srácok-férfiak, miért van az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok-férfiak, miért van az, hogy pár hónapos kapcsolatban érdektelenek vagytok a párotokkal szemben, sőt angolosan elvonultok amikor annak van pár rossz napja és nincs jó kedve?

Figyelt kérdés

Miért csak pár nap múlva jelentkeztek egy rövid "na jobban vagy már?"-al, ahelyett, hogy segítenétek neki pár jó szóval, ötlettel?

Azért kérdem, mert nőként eddig ilyesmit soha nem tettem párommal és másokkal sem és úgy gondolom, hogy sok férfi csak a javát akarja a nőknek, segítő jobbot nem hajlandóak nyújtani még akkor sem, ha az ingyen lenne, pár jó szóval.

Előre köszönöm a komoly válaszokat. 27N

2016. szept. 9. 14:31
 1/9 anonim ***** válasza:
34%
Őszintén? Mert nem vagyok kíváncsi a sok rinyára.
2016. szept. 9. 14:33
 2/9 A kérdező kommentje:
De akkor miért vagy kíváncsi a nő javára?
2016. szept. 9. 14:36
 3/9 Noren1989 ***** válasza:
48%

Nos, általában, ha segítünk a nőnek, konkrét megoldást javaslunk, nem tökörészünk. Ez könnyen összetéveszthető a "na én vagyok a jani, megmondom, mit tegyél"-effektussal. Emiatt nem is csináljuk túl gyakran. Személy szerint nem szoktam senkit szép szavakkal elringatni, nekem sincs rá szükségem. Sőt, a problémáimat is egyedül oldom meg. Tehát, ha én segítek neki, de ő nekem nem, az nem okoz kölcsönösséget -> ami bizony nézeteltérésekhez vezet.

Ha probléma van, és kéri a segítségemet, akkor megkapja.

Másfelől, van, hogy egyszerűen nem ér annyit maga a kapcsolat, mint amit annak az egy szem problémának a megoldása felemésztene.

4/9 anonim ***** válasza:
90%

Nem minden rinya, ami annak látszik, 1-es. Neked is lehet rossz napod és te is vágyhatsz egy kis megértésre és hogy meghallgasson a másik.

Mesélni normálisan is lehet, nem csak rinyálni.

5/9 Szergej55 ***** válasza:
91%
Éééééééééééééés egy újabb, na micsoda? Ezt a szót általánosításnak hívjuk, gyerekek!
2016. szept. 9. 14:40
 6/9 anonim ***** válasza:
39%
Az ilyen kérdések csak puszta rinyák, értelmük zéró.
2016. szept. 9. 14:48
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy 3-as válaszára támaszkodva, van egy nagyon bölcs mondás: Mindenki magából indul ki.

Csak egy a bökkenő, hogy ha két ember összejön, akkor az empátiát is kellene gyakorolni egymással szemben.

2016. szept. 9. 14:56
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te nem vágod, mit jelent az, hogy "a javát akarja" :D

On: kétféle megközelítésből nézve a dolgokat:

- jóindulatúan: tudja, hogy a nők máshogy működnek hisztiszempontból, mint a férfiak, így hiába is próbálna rajta segíteni, biztos nem működne, sőt, lehet pont azt mondaná a nő, hogy kicsit egyedül akar lenni.

- rosszindulatúan: 1) csak dugni van vele, valójában nem is kapcsolatban vannak, csak összejárnak oszt jóvan 2) az adott férfi lelkileg sekélyes, fingja nincs, mit is kell ilyenkor csinálni, és inkább letojja

2016. szept. 9. 14:57
 9/9 anonim ***** válasza:
68%

Keress normális pasit, ne olyat, akinek 0 az eq-ja, és ismeretlen fogalmak számára az empátia, törődés, stb.

Nekem is volt ilyen exem, soha többé.

A mostani párommal teljesen evidens, hogy ha egyikünknek rossz napja volt, akkor leheveredünk, összbújunk, és panaszkodunk egy jót. 10 perc múlva pedig jókedvűen, feltöltődve folytatjuk a napot. Sokkal jobban esik, és sokkal kellemesebb mindkettőnk számára a nap hátralevő része így, mintha morognánk egymással. Ennek alap dolognak kéne lennie két olyan ember között, akik elvileg szeretik egymást.

2016. szept. 9. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!