Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi rossz vélemény a más bőrszínű
férfiakkal kapcsolatban?
Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja. Lehet, hogy az a srác tök normális (bár azért várjuk ki a végét), de a hasonló bőrszínűek 90%-a nem az.
2016. szept. 7. 17:40
Gondolom azért,mert az idők folyamán tettek arrol sokan közzülük,hogy AZ legyen az álltalánosító vélemény róluk,ami...Ennyi...
2016. szept. 7. 17:44
Tettek azért, hogy rossz véleménnyel legyenek róluk.
Tök mindegy, hogy 100-ból 1 normális, ha a többi 99 meg nem.
Soha nem jönnék össze más bőrszínű pasival, undorodom tőlük, ez van.
2016. szept. 7. 17:51
Az én párom afrikai, rendes, kedves,szeretjük egymást.Több ilyen felállású párt is ismerek mind boldogok évek óta,szóval nincs alapja az előítéleteknek.Csak azok mondják akik féltékenyek .
2016. szept. 7. 17:52
4# hagyjuk már.. Féltékeny a fene rátok.. Neked maximum szerencséd volt. Egyébként szerintem nem is az afroamerikai férfiakat támadják, hanem az arabokat és társaikat. Undorító népség, tisztelet a kivételnek.
2016. szept. 7. 18:52
4-es, féltékeny rátok a hóhér.
Ha színes bőrűvel kéne lennem, inkább felvágnám az összes eremet...
2016. szept. 7. 18:56
Fekete pasim soha nem lenne, undorodom tőlük. Arról ne is beszéljünk, h szellemi szintjük sem kimagasló, de tisztelet a kivételnek.
2016. szept. 7. 19:12
Szerintem mindenkinek a magánügye, hogy kivel él együtt, de mint mindenben ebben a kérdésben is szeretnek az emberek felülbírálni, vagy véleményezni másokat.
Leginkább az ítélkezésben jeleskedünk. Tisztelet a kivételnek.
Ha a fb-on megjelenik egy tök gagyi hír valakinek pl. hírességnek a magánéletéről, akkor tuti 1000 komment érkezik, és kiderül, hogy mindenki kompetens az ügyben. A legcifrább jelzőkkel illetik a cikkben szereplő nőket, szóval én egyáltalán nem csodálkozom.
2016. szept. 7. 19:30
Vannak koztuk normalisak is de alapvetoen mas kultura en nem jonnek ossze ilyen pasival (de online szexcset egy fekaval az tok oke:-)))
2016. szept. 7. 20:00
Birom it a többséget, ha valaki igazat szol, azt lepontozzák...pedig attol még nem lesz igazuk, hogy a butaságukba menekülnek.
2016. szept. 7. 20:26
Kapcsolódó kérdések: