Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan férfi aki tud udvarolni?
"mi a nő dolga? erre csak annyit írnék, h 25évesen van egy 2éves lányom, egyedül nevelem. 5éves kapcsolatból léptem ki mert betegesen féltékeny volt az exem, nem volt egy barátom sem, mert mindenkit elmart mellőlem. azóta 1év eltelt, dolgozok mellette nevelem a lányom, főzök mosok takarítok (ami egy nő dolga)."
Egy a gyerekét egyedül nevelő apa ugyanezeket pont ugyanúgy megcsinálja, szóval ennek túl sok köze nincs ahhoz, hogy ismerkedéskor szerinted mi lenne a nő dolga.
Márpedig ha azt nagyon világosan felsoroltad, hogy szerinted mi az, ami egyértelműen a féri dolga az ismerkedés során.
Az ismerkedés nem egy egyoldalú dolog, hanem két emberen múlik. Ha te ilyen élesen bekategóriázod, hogy ez márpedig a férfi dolga, akkor az a minimum, hogy ugyanilyen természetességgel rá tud vágni a választ arra a kérdésre, hogy akkor meg mi a nő dolga az ismerkedésben.
Ha ez nem megy, akkor erősen gyanús, hogy ennek köze lehet ahjoz, hogy vajon miért nem találhatsz olyan férfit, aki úgy érezné, hogy rendesen udvarolnia kéne neked.
Én ilyen vagyok, és inkább elbukok 100x, de ha az az 1 összejön, akkor tudom, hogy Ő azért van velem, amilyen vagyok. Akinek nem jön be ha udvarolnak neki, az a személy csak sajnálatot érdemel
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!