Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan férfi aki tud udvarolni?
"Olyan férfi aki nem várja el hogy a lány udvaroljon neki, aki még tudja hogy mi a férfi dolga. "
Azért ez egy kétszereplős játék.
Szóval először is visszakérdeznék: és te tudod, hogy mi a nő dolga?
És nem általános maszatolást várok erre a kérdésre "válaszként", hanem konkrétumokat.
Pont ugyanolyan konkrétumokat, mint ahogy szerinted a férfi dolga elhívni a nőt mindenhova.
Hogyne lenne! 35 fölött! :D
40+Ffi
Azt tapasztaltam én is, hogy inkább a korban hozzám illő, 35-45 közötti férfiakra inkább jellemző ez, mint a huszonévesekre.
Ezzel párhuzamosan igaza van azoknak a válaszolóknak is, akik azt írják, hogy ahhoz, hogy valóban egy férfi udvaroljon neked, meghívjon, figyeljen rád, ahhoz úgy is kell viselkedni, megjelenni, képviselni egy színvonalat értelmileg, érzelmekben, körülményekben, eleganciában stb.
N
Van,csak nincsen kinek udvarolni... mert még csak esélyt sem kapok a nőktől egy randira sem soha...
Meg bizony jól írták előttem,meg sem éri...
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!