Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem tudom elfelejteni?
Azt érzem, hogy szerelmes vagyok az exembe, de mivel neki most párja van, szinte lehetetlennek tűnik kapcsolatba lépni vele.
A fiú nővére szerint a jelenlegi barátnője kihasználja és rossz irányba tereli. Megjegyezném, hogy a fiú 25, a lány pedig 18 éves.
De ezt ő nem veszi észre, rettenetesen el van szállva, ideges és nem lehet vele beszélni.
Olvastam, hogy ha minden idegesít valakit, akkor nagy az esélye, hogy hiányzik neki egy személy.
Szeretem őt, pedig vagy 8 hónapja, hogy szakítottunk...
Képtelen vagyok elfelejteni.
Lehetséges, hogy valaha is össze tudunk még melegedni, vagy tegyek le róla végleg?
Bővebb információkat adok privátban, amennyiben valaki behatóbban és mélyebben szeretné elemezni a sztorit.
21/L
Igaza van az előző hozzászólónak, gondolom oka volt, hogy szét mentetek és az a kapcsolat már úgy sem lenne ugyan az mint régen.
Sajnos én férfiként vagyok hasonló helyzetben, de az exem iránt. Bár nem igazán szerelem ez, csak szar, hogy hülyét csináltam magamból. Én már nem fogadnám vissza ha akarná sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!