Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem tudom elfelejteni?
Nem vagyok mar gyerek 30 eves vagyok (ffi) es egyszeruen nem tudok tovabb lepni. Lassan 6 eve annak, hogy megisemrtem egy lanyt es szerelmes lettem, de nem mondttam el neki (sok oka volt). Es mivel remenytelennek tunt ezert, hogy elfeljtsem kulfoldre mentem dolgozni. Kozben meg tudttam, hogy haza ment (kulfoldi) igy en haza jottem. Nemreg vissza koltozott es itt el szinte egy utcannyira tolem a ferjevel.
Hogy tovabb bnyolitsam, az edesnyja elmondta, hogy szerinte a lany a mai napig szeret engem, mert minden beszelgetes alkamlaval erdeklodik felolem (masrol nem, csak rolam).
De hat ferje van es nekem volt/van baratnom.
Mindennap eszembe jut, es nem tudom mit kellene tennem hogy vegre elfelejtsem ot. Nagyon rossz igy.
Nem, sajnos ez a valosag. Mindenki azt mondta, hogy felejtsem el, es en hittem nekik, kozben meg teljesen mas volt a valosag mint amit hittem.
De ennek mar vege, mert ferhez ment. Arra gondoltam hogy elmondom neki es akkor talan tul jutok rajta, hisz akkor nem lesz miben remenykedni (nem mintha most lenne)
Vagy elmondja hogy talan ugy tunt de soha nem is szeretett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!