Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elfelejteni?
Figyelt kérdés
Majdnem másfél évig voltam együtt a barátommal. De az utóbbi időben megromlott az egész, és már nem szerettem úgy. Szakítottam vele. Ő küzdött és küzd még mindig kitartóan. Próbáltam elfelejteni, ismerkedtem más fiúval. Így elvagyok vele. Csak néha, most is rámmtör, hogy ő hiányzik és úgy ráírnék vagy beszélnék vele. Tudom, én szakítottam viseljem a következményeket. De nem tudom mit tegyek. Félnék újra belekezdeni, de nembírom nélküle sem. Szerintetek? Mi lenne a legjobb?2016. ápr. 6. 19:09
1/2 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Én azt mondom, hogy majd 30 felett csináld azt amit az eszed mond, most meg hallgass a szívedre:) de ez a 'igy elvagyok vele' elég sunyi húzás. Gondolom ő békülne, te meg megtartanàd barátnak. Na ezt ne tedd, mert megbolondítod!
2/2 A kérdező kommentje:
19 vagyok. Igazából azt sem tudom mit akarok. Igen ő szeretne békülni, de én félek, hogy ugyanaz lesz mint eddig. És ezzel a fiúval is már tök jól vannak a dolgok, csak sokszor még rá gondolok és hiányzik. Nem tudom mit tegyek
2016. ápr. 10. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!