Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tapossam el? Többi lenn

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tapossam el? Többi lenn

Figyelt kérdés

beleszerettem elég durván vkibe, akibe nem kellett volna, mert nője van, mert nagy a távolság, mert bonyolult az életünk stb.

elmondtam neki, kedvesen reagálta le, nyitott felém, hasonlóan érez, én mégis leléptem, és nem tervezem őt keresni már.

de állandóan eszembe jut, hogy tudnám elfelejteni?

(ne mondjátok, h. kezdjek vele, mert ez most lehetetlen, sok ok van, amit itt most nem tudok leírni)

szóval felejteni akarok!! az a legnehezebb, h. ő is szeret engem... ha nem így lenne, könnyebben el tudnám taposni ezt az érzést magamban.

N (28)

2016. szept. 8. 16:37
1 2 3 4
 21/39 Noren1989 ***** válasza:
0%
Akkor min töröd az okos bucidat, Kérdező? Elmondtuk, hogy mit kéne tegyél. Vagy mondjuk, hogy ismerkedj, most? Keress mást? Pótléknak? Nem. Zárd ezt le. Igyekvősen.
2016. szept. 8. 18:11
 22/39 Titusztitusz ***** válasza:
35%
Kérdező...Elolvastad a 18-as hsz-t? Nekem nemúgy tűnik a dolog...
2016. szept. 8. 18:16
 23/39 A kérdező kommentje:

elolvastam, és mindenkire nézve megalázónak tartom, amiket írtál.

nekem nincs ribitermészetem, h. egyvalakivel éljek együtt, másvalakivel folytassak titkos viszonyt, aki szintén másvalakivel él együtt.

2016. szept. 8. 18:19
 24/39 Noren1989 ***** válasza:
0%
Na, most adtam neked egy zöldkezet, Titusztitusz. Sanszos, hogy a Kérdezőnk idegállapotban van, és most egy üveg rozéval fojtja le a problémákat. Hagyjuk, hadd érlelje a kapott infokat.
2016. szept. 8. 18:19
 25/39 Noren1989 ***** válasza:
0%
Miért kezdtél akkor bele? Már bocsánatot kérek...Mi volt lenyűgöző abban a fickóban?
2016. szept. 8. 18:24
 26/39 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon ritka, hogy szerelmes vagyok. Úgy isten igazából csak egyszer történt meg velem. Így, ha ez megtörténne még egyszer, akkor nem nagyon mérlegelnék vagy kérdezősködnék vagy okoskodnék. Hanem elkezdenék lépkedni a dolog felé. És mindig csak arra figyelve, ami épp van és arra figyelve, hogy mi visz még közelebb.

Ha egyszer megkapom ezt, ami az egyik legszebb és legintenzívebb, akkor ki vagyok én, hogy gondolkozzak. Szóval ilyesmi. Nem felejteni akarnék az biztos.

2016. szept. 8. 18:25
 27/39 A kérdező kommentje:

"Csak éppen A SZEXET KERÜLITEK...De ezt leszámítva úgy viselkedtek egymással,mint bizalmas szeretők,sőt, gyakorlatilag mint egy "távházasságban élő házaspár."

szerintem ezt a mondatot nem lehet félreérteni, és sokat elmond az írója morális értékrendjéről.

azért mert nincs szex, attól még érzelmi megcsalás, és rendkívül megalázó, amiket írsz.

sosem aláznám meg azzal a páromat, sem magamat, hogy a háta mögött másvalakivel ilyen szinten kavarjak.

2016. szept. 8. 18:25
 28/39 Titusztitusz ***** válasza:
Persze kedves kérdező...Egyik oldalrol igazad van ez nemis vita tárgya,ne is legyél soha ri.banc,csak tudod,az élet sajnos SOHASEM FEKETE ÉS FEHÉR,SOHASEM IGAZ VAGY HAMIS kizárólagosan...Ha az volna,akkor nem volnál te sem szerintem ennyire dilemmában...Éppen ezért írtam azt,hogy próbálj meg "Szkülla" és "Kharübdisz" között valahogy elnavigálni...ERRE a kompromisszumra írtam én egy lehetséges megoldást...Szerintem a LEGJOBB megoldást...Minden más ETTÖL csak rosszabb lesz majd...Hidd el ha mondom...
2016. szept. 8. 18:28
 29/39 Titusztitusz ***** válasza:
0%
Amúgy meg kérdező, kissé félreértettél...Én NEM ÍRTAM AZT,hogy a "párod háta mögött" barátkozz tovább a szóbanforgó illetővel...Csak mond el a párodnak mindig becsületesen,hogy BÁR VELE ÉLSZ ilyen-olyan okok miatt,de a SZÍVED IGAZÁBOL MÁSVALAKIÉ,vagy legalábbis KÉT ILLETŐÉ EGYSZERRE...Ez vitán felül így a legbecsületesebb...Nemis gondolnád,hogy hány nő él ilyesmi párkapcsolatban...Szerintem a nők kb.95%-a...Csak sokszor eltitkolják a lényeget a párjuk elöl...De TE ne titkold majd el ha nem akarod...
2016. szept. 8. 18:41
 30/39 A kérdező kommentje:
ne akard megmagyarázni, hányok ettől a szövegtől.
2016. szept. 8. 18:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!