Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tapossam el? Többi lenn

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tapossam el? Többi lenn

Figyelt kérdés

beleszerettem elég durván vkibe, akibe nem kellett volna, mert nője van, mert nagy a távolság, mert bonyolult az életünk stb.

elmondtam neki, kedvesen reagálta le, nyitott felém, hasonlóan érez, én mégis leléptem, és nem tervezem őt keresni már.

de állandóan eszembe jut, hogy tudnám elfelejteni?

(ne mondjátok, h. kezdjek vele, mert ez most lehetetlen, sok ok van, amit itt most nem tudok leírni)

szóval felejteni akarok!! az a legnehezebb, h. ő is szeret engem... ha nem így lenne, könnyebben el tudnám taposni ezt az érzést magamban.

N (28)

2016. szept. 8. 16:37
1 2 3 4
 31/39 Noren1989 ***** válasza:
0%
Mit szeretnél tenni, kérdező? Mik a vágyaid? Ez a pasi, érzelmi biztonság, család?
2016. szept. 8. 18:46
 32/39 Titusztitusz ***** válasza:
53%
Rendben kérdező...Akkor csinálj amit akarsz...További szépeket a magam részéröl...Szia.
2016. szept. 8. 18:47
 33/39 anonim ***** válasza:
0%
Noren1989 esetleg tanácsadást vállalsz férfikezdeményeknek? Bár lenne belőled egy jópár még!
2016. szept. 8. 19:14
 34/39 Noren1989 ***** válasza:
0%
Nemektől függetlenül adok tanácsot. Aki kéri, kapja. Fickó legtöbbször faxos képeket kér tőlem, nem tanácsot...
2016. szept. 8. 19:17
 35/39 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok és úgy általában a férfiakat kéne tanítanod itt a gykn... te még normális vagy!
2016. szept. 8. 19:27
 36/39 anonim ***** válasza:

Hasonlo volt a helyzet mindketten szerelmesek, es mindketten hazasok. Elfelejteni sztem nem lehet es nem is kell, eleg ha kepes vagy lezarni a dolgot magadban. Nekem ez 3 evbe telt, azota jol vagyok, o azota is szerelmes belem, de o egy baromira mas karakter mint en:-)

Ha engem az erdekelne, h o meg szerelmes belem akkor meg most sem masztam volna ki belole. Idovel ezek a dolgok elmulnak foleg akkor ha elfogadod a helyzetet magat.

2016. szept. 8. 19:53
 37/39 anonim ***** válasza:
Noren! Szoktál is faxos képet küldeni a férfiaknak?
2016. szept. 8. 19:54
 38/39 A kérdező kommentje:

mi esetünkben senki nem házas, nem is volt.

ja, el kell őt engedni vhogy, és nem foglalkozni azzal, h. szeret.

2016. szept. 8. 20:01
 39/39 anonim ***** válasza:
53%
szerintetek melyik a szebb világ? ahol N(28) belemászik ebbe a szerelembe, vagy az ahol nem? melyiket néznétek meg inkább? megérdemli az, hogy szerelmes legyen, aki aztán, amikor megkapja azt nézi, hogy ez most miért is nem jó?
2016. szept. 8. 20:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!