Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzek valamit iránta? Vagy csak az erős barátság? (többi lenn)
Van egy nagyon jó férfi barátom, mindig együtt lógunk.
Ő lehet akarna többet is, de tisztáztuk, hogy csak barátok vagyunk. Viszont mindig nagyon várom, hogy találkozzunk meg olyan jó megszeretgetni, ő is nagyon szereti ha törődnek vele meg én is. Ez az egyik fura érzésem amit nem tudok hova tenni..
Ő lovagol, de én nem. Van saját lova is és jár tereplovagolni. A másik fura érzésem ezzel kapcsolatos. Megtudtam, hogy van egy másik csaj akivel együtt járnak terepre és régebben, a csaj nem csak a lovon lovagolt a terepek során.. Azóta is járnak ki együtt, de a csajnak már kapcsolata van, még a barátom is megváltozott.. Rákérdezni nem akarok, de mégis zavar a dolog.
Vajon azért mert érzek valamit iránta? Vagy csak a baráti pozícióm féltem? Nem tudom mit érzek..
Sztd szereted csak nem vallod be mgadnak.
Énis hasonló helyzetbe voltam és összejöttünk. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!