Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti szívesen ismerkednétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szívesen ismerkednétek roma származású lánnyal?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Miért vannak hátrányban a roma lányok? Jó tudom, sok a su.ttyó rétinig.ger, akik azt sem érdemlik meg, hogy egy értelmes férfi rájuk nézzen. DE van egy barátnőm, aki intelligens, érettségivel rendelkezik illetve szakmája is van, mellesleg most megy majd egy továbbképzésre is. 12 éve ismerem, csupa szív lány. Szerény körülmények között él, 22 éves. Nem valami topmodell alkat, azt meg kell vallani. Bőven van rajta mit fogni, de mindemellett emberséges ember tudott maradni ebben a világban. Mesélte, hogy csak olyan emberek találják meg, akiknek pèldáúl még egy álltalános iskola befejezése is nehezen ment..vagy nem is ment. Szóval el van keseredve, és vágyakozik egy normális társra. Nincsennek nagy vágyai. Legyen humoros, és dolgos az illető. Ennyi ami neki fontos, csak egy egyszerű ember. Egy faluban él, ott alapból nehéz ismerkedni.

Az lenne a kérdésem, hogy ti adnátok esélyt egy ilyen lánynak?

Én nagyon sajnálom őt, és szeretnék neki segíteni. Szerelemre találni..

Köszönöm, hogy elolvastad.

További szép napot :)

2016. szept. 8. 14:49
1 2
 11/20 Szergej55 ***** válasza:
82%
Nem, egyszerűen túl sok a rizikó. Ha elsőre normálisnak tűnik, még lehet, hogy a származási eltérés miatt adódik gond később. Ha tényleg normális és az előző eset nem áll fent, akkor sem tudhatom, hogy vajon a családja és a rokonai is olyanok-e, amire már valljuk be, nem sok esély van. Nagyon erős visszahúzó közeget képez a cigányság, ezért nem nagyon környékeznék meg ilyen lányt.
2016. szept. 8. 15:31
 12/20 anonim ***** válasza:
#10 sajnos csak 8 elemiig jutottam és az egyetlen szakma amihez elég az intelligenciám és elég mély, illetve hangos a hangom az a biztonsági őr szakma.
2016. szept. 8. 15:38
 13/20 anonim ***** válasza:
86%

Nem

A cigány nem olyan mint a fehér ember... pont mint a feketék... teljesen más értékrendjük van.

Az lehet hogy csupa szív egy ilyen lány de a foga fehérje sose akkor mutatkozik meg amikor minden stimmel...

Emellett járjak olyan helyre ahol félnem kell attól hogy mikor ölnek meg vagy szúrnak le? Meg ne higgyük már hogy ,,jajj a magyar milyen rasszista" a cigány legalább ennyire utálja a magyart, de a különbség hogy a magyar a magyart annyira nem utálja és nem tör az életére mint cigányoknál.

Igazából mérlegeljük mik a lehetőségek mi a pozitív előnye és a negatív...

Pozitív kb semmi negatív meg 1000.

Van nálunk egy család a férj magyar a nő cigány. Nem lopós meg ilyenek, jó fej a nő de együtt nem élnék vele. Nem tud takarékoskodni, pletykál mindenkiről mindent stb...

2016. szept. 8. 16:23
 14/20 anonim ***** válasza:
83%
Amúgy te összejönnél egy roma fiúval? Ugyan ezek a paraméterek mint a lánynál csak fiúban és nem ismered.
2016. szept. 8. 16:24
 15/20 anonim ***** válasza:
84%
Cigannyal..soha.
2016. szept. 8. 16:25
 16/20 anonim ***** válasza:
85%
És a családja az milyen? Fene sem akarna állandó rettegést mert a tesókák jönnének bicskázni,mert azt hallották hogy panaszkodik a csáje.
2016. szept. 8. 16:34
 17/20 Magic85 ***** válasza:
Szia. Szeintem nem az a fontos, hogy más adna-e eselyt neki. Az a fontos te mire vágysz és te mit szeretnél. Ha úgy érzed tetszik neked, lenyűgőz, szereted és segíteni szeretnél neki, tedd azt. Ne más véleménye érdekeljen, csak az te mit gondolsz. Az hogy roma, szerintem nem ok arra, hogy ne szeresd. 😊
2016. szept. 8. 17:47
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább a súlya lehet a probléma elsősorban. A származása nem lenne nekem baj, ha intelligens és összeillünk.
2016. szept. 8. 18:05
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Kösz, nem. Nem hiányzik ötszáz tagú rokonság, és nem túlzottan örülnék neki, ha elkezdenének eltűnni a dolgaim...

Szóval buckalakó nemkell.

2016. szept. 8. 20:19
 20/20 anonim ***** válasza:
A kérdés kifejtése tartalmazza a választ. Nem talál a roma férfiak között normálisat. Amennyiben eki nem tetszik a saját etnikuma. Más etnikikimúnak tetszen?
2016. szept. 8. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!