Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szívesen ismerkednétek roma származású lánnyal?
Sziasztok!
Miért vannak hátrányban a roma lányok? Jó tudom, sok a su.ttyó rétinig.ger, akik azt sem érdemlik meg, hogy egy értelmes férfi rájuk nézzen. DE van egy barátnőm, aki intelligens, érettségivel rendelkezik illetve szakmája is van, mellesleg most megy majd egy továbbképzésre is. 12 éve ismerem, csupa szív lány. Szerény körülmények között él, 22 éves. Nem valami topmodell alkat, azt meg kell vallani. Bőven van rajta mit fogni, de mindemellett emberséges ember tudott maradni ebben a világban. Mesélte, hogy csak olyan emberek találják meg, akiknek pèldáúl még egy álltalános iskola befejezése is nehezen ment..vagy nem is ment. Szóval el van keseredve, és vágyakozik egy normális társra. Nincsennek nagy vágyai. Legyen humoros, és dolgos az illető. Ennyi ami neki fontos, csak egy egyszerű ember. Egy faluban él, ott alapból nehéz ismerkedni.
Az lenne a kérdésem, hogy ti adnátok esélyt egy ilyen lánynak?
Én nagyon sajnálom őt, és szeretnék neki segíteni. Szerelemre találni..
Köszönöm, hogy elolvastad.
További szép napot :)
"Köszönöm a választ, de ezzel sajnos még nem tudtam neki segíteni.."
Viszont úgy hiszem válaszoltam a kérdésedre.
Köszönöm az értelmes választ, indokkal :)
Und, ez meg nem a Heti Hetes, hogy beszövegelj. Danke
"Und, ez meg nem a Heti Hetes, hogy beszövegelj. Danke"
Vegyél vissza az arcodból takony, mert elkenem az arcod! Benned is van vonó az tuti.
Nem.
2 méteres, folyton feketében járó kigyúrt kopasz neonáci vagyok, nehezen magyaráznám meg otthon a húsos cigánypecsenyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!