Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hugyosgalacsin kérdése:
Tudnátok tanácsot adni ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Sziasztok,van egy lány aki kedvel, de az a problémám, hogy nem akar tovább lépni mert úgy érzi én nem mutatom ki ezt iránta. Konkrétan azt mondta nyíljak meg neki, de én ebben béna vagyok. Tudnátok tanácsot adni, hogy nyíljak meg jobban?2016. szept. 7. 22:48
2/4 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsot, de harakiri nem hiszem segít rajtam xD
2016. szept. 7. 23:34
3/4 anonim válasza:
Beszélgess vele többet, próbálj többször kezdeményezni. Mutasd/mondd ki az érzésidet. Légy nyitott a dolgaira.
Őszintén szólva nem lesz olyan könnyű megnyílnod, ha alapjában inkább befelforduló vagy mint kifelé. Tapasztalatból mondom, én is küzdöttem ezzel, de sajna nem mindenkinél tudok megnyílni.
A volt barátomnak is ez volt a baja, hogy nem vagyok beszédes, nyitott...hát szakított.
Kb fél évembe telt mire nyitottabb tudtam lenni, sokat fejlődtem, de még bőven van mit fejlődnöm.
Sok sikert, menni fog!
4/4 anonim válasza:
hugyosgalacsin😂😂😂 Basszus folyik a könnyem annyira kell nevetnem. 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!