Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Voltatok már hasonló helyzetbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már hasonló helyzetben? Vagy legalább nem tudnátok tanácsot adni? :S

Figyelt kérdés

Sziasztok, szeretném ha segítenétek nekem, ha tudtok. A barátommal már 10 hónapja együtt vagyunk. Legjobb barátok voltunk, végül belém szeretett. Ekkor én még nem éreztem iránta barátságon kivül majdnem semmit, ezért nemis akartam összejönni vele. Ő nagyon sokat próbálkozott, soha nem adta fel, mindig próbált a kedvemben járni. Nemvolt akaratos, de mindig velem volt és nem ment mellőlem egy pillanatra sem. Most eléggé fordult a kocka. Úgy érzem, hogy most én totál oda vagyok érte, ő meg már nem annyira. Folyton én járok a kedvében meg minden. Mondtam neki, hogy már nem figyel rám annyit, amennyit azelőtt szokott, azt mondja, ez azért van mert megváltozott... De szerintem akkoris ugyanúgy kellene viselkednie velem, mint azelőtt nem ? Annyira szeretem őt, nem akarom elveszíteni, de sokszor veszekedünk a figyelmetlensége miatt. Szerintetek mit tegyek ? Voltatok már hasonló helyzetben ?

17/L

2012. júl. 1. 23:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Az emberek változnak, a viselkedésük is, persze ettől még megértem, hogy rosszul esik. Viszont, ha nem akar, vagy nem tud ezen változtatni, nincs értelme veszekedni emiatt.
2012. júl. 1. 23:59
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem igaza van, hogy nem érdekled többé. Ő megtett érted mindent, téged meg nem érdekelt. Most meg, hogy nem rád figyel, bezzeg kellene!

Tipikus női logika... ha megtesz érted mindent, akkor nem kell, mert papucs. De ha nem figyel rád, akkor meg bunkó paraszt.

2012. júl. 2. 00:01
 3/9 anonim ***** válasza:

Visszanyalt s fagyi :D

ezt el kéne tanulnom a sráctol

2012. júl. 2. 00:04
 4/9 A kérdező kommentje:
ne értsétek félre... már együtt vagyunk...
2012. júl. 2. 00:08
 5/9 anonim ***** válasza:

Elmúlt a rózsaszín köd. Ennyi. Ilyenkor már nem a hormonok játsszák az elsődleges szerepet, hanem az, hogy mennyire SZERETED a másikat. Remélem érted. Tudod aki egy életen át együtt van a párjával az sem "lángol" egyfolytában, és amikor nem dúl a szerelem akkor is kitartanak a másik mellett és segítik egymást. Nos, ha a párod így is melletted marad mondja hogy szeret, oda figyel rád akkor nincs miért aggódnod. Ha viszont tényleg lesz@r... akkor 17 évesen nem éri meg szenvedni.

20/L

2012. júl. 2. 00:14
 6/9 anonim válasza:
100%

Feltehetően kiderült, hogy kevés a hasonló érdeklődés bennetek, emiatt unalmassá vált a kapcsolat. 30 éves koromig eszem ágában nem volt egy nő mellett sem leragadni 1-2 évnél tovább, mégha utólag bánok is párat közülük. A pasasok 90% - mint én is - szerintem később akkor lesz igazán jó férj, társ, ha megszűnik vagy lecsillapszik a szerzési vágya. Sokkal rombolóbb az és nehezen teszi túl az ember magát egy szakításon, ha 25 éves koráig egy párja volt, ne adj Isten össze is házasodtak és úgy érzi, hogy kipróbálna másik lukat is. Ilyenkor jön az alkoholizmus, az önbizalomhiány a feszültség.

Inkább örülj neki, hogy tapasztaltabb lettél és minél több ilyen jön, sokkal jobban megismered az embereket.

2012. júl. 2. 18:20
 7/9 anonim válasza:
Ja, egyébként voltam hasonló helyzetben. Gyakran évekkel később beláttam, hogy ugyan tényleg szerettem az illetőt bizonyos mértékben, de valójában az volt a rossz, hogy egyedül maradtam és így ő lett volna a legközelebbi kapaszkodó. Amint jön egy hasonló kaliberű ember, máris leszarod az előzőt. Max felköszöntöd a facebookon a szülinapján. :)
2012. júl. 2. 18:24
 8/9 anonim válasza:
Én voltam, illetve vagyok ilyen helyzetben. Egy évig udvarolt nekem a srác. Miután összejöttünk úgy 5 hónap múlva kezdődött... szóval elég rövid idő alatt. Ugyan ez a duma: "megváltoztam". Nem akarlak elkeseríteni, de szakítás lett a vége. Olyan mély gödörbe taszított, hogy alig tudtam kimászni. Már több, mint fél éve szakítottunk, de még mindig a "markában" tart. Próbáld meg elfogadni, hogy ilyen. De egyébként minden párkapcsolat ilyen. Idő után felszáll a rózsaszín köd.
2012. júl. 3. 00:13
 9/9 anonim ***** válasza:
ha már együtt vagytok akkor mi kéne még? legyetek boldogok, és részvétem a barátodnak.
2012. júl. 4. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!