Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hát én ezt nem értem. Lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hát én ezt nem értem. Lányok, fiúk? Valaki volt már hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal.Egy rendezvényen találkoztunk először nagyon rendes volt mosolygott stb. És mióta nincsen párom megjelent. Aranyosan nyomulgatott és nagyon szeretett volna találkozni. Én húztam, halasztottam a dolgot de aztán úgy döntöttem találkozzunk. Nagyon jól éreztük magunkat, rengeteget nevettünk. 4 óra úgy elszállt, hogy észre sem vettük. Mindig kereste a pillanatot hogy hozzám érhessen átkarolhasson és szerintem a szemkontaktust is kereste, hogy megcsókolhasson. Én ezt nem hagytam úgy gondoltam ráérünk. Elkísért a kocsimig ott nyomott egy hatalmas puszit az arcomra meg megölelt. Én ezzel úgy gondoltam sinen van a dolog. Na hát nem egészen.. Rá másnapra visszavett a tempóból. És mint kiderült volt neki 1 éves kapcsolata összeköltöztek stb de a csaj lelépett egy másik pasival ennek már fél éve. Azóta nem is találkozgatott senkivel hanem a munkájába temetkezett. És azt mondta h nem tudja eldönteni hogy szereti e még a csajt. ( semmiképen nem fogadná vissza a csajszit ) meg hogy fél, hogy esetleg nem fog úgy érezni ahogy kellene és hogy nagyon tisztel és nem szeretne megbántani. Hogyan lehet elérni egy ilyen pasinál, hogy feloldódjon és bízzon bennem???? Egyáltalán érdemes próbálkozni?
2012. jún. 18. 11:49
 1/3 Gordos Petra válasza:
100%

Ha ilyen jól érezted magad vele ne hagyd elúszni a lehetőséget! Sok ilyen eset van,ha a csaja lelépett meg kell mondanod neki,hogy vagy egész életében őt siratja, vagy tovább lép és veled foglalkozik.

Csak légy önmagad, ahogy abban a 4órában is volt, és ő is feloldódik majd! ;)

2012. jún. 18. 11:55
 2/3 okoska31 ***** válasza:
100%
és legközelebb add meg neki a lehetőséget a csókra.
2012. jún. 18. 11:56
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha felmerül benne az, hogy egyáltalán szeretheti-e még a csajt, akkor szerintem hagyd inkább, idő kell még neki, hogy elfelejtse.
2012. jún. 18. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!