Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki volt hasonló helyzetben?
Arról van szó,hogy én nem vagyok az a bent ülős tipus.Bulizni nem járok,hanem inkább teljes napot a szabadban töltenék,ketten a párommal valami víznél...Na igen,párom az ellentétem.Ma is említettem neki ezt (Ő most dolgozik,nem máról lenne szó),ő nem fog kint ülni,beszélgetni bent is lehet..Ő ha megy,akkor többen és már főzni is valamit.És nem érti meg,hogy nyugodt "pihenésre" vágyom.
A másik dolog...mindig mindent az Ő haverjaival csinálna.De én nem tudok velük úgy beszélni,mint az én barátaimmal,erre válasza,hogy Ő meg az enyémekkel van igy.Az Ő barátai idősebbek is...
Elvárja tőlem,hogy én menjek velük,de Ő ezt meg nem tenné..4 éve vagyunk együtt,2 éve együtt élünk,de az én barátaimmal még sehova nem voltunk.Annyira zavar engem.
Volt,hogy felmentünk a hegyre sütni,persze én csak elvoltam ott,olyan rossz érzés volt.Hiába nyitok,ha nem értek szót velük.Ha meg mondom neki,hogy nem tartok velük,akkor meg durcál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!