Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki hasonló helyzetben van, gondolkozott már azon miért?
nincs barátotok, barátnőtök. Jó nem ez a világ legnagyobb problematikája, de mégis.
Elnézem a focista fiukat, mind nagy szájjú, ilyen olyan, de van "model" barátnőjük. Sima itteni sulis focistákról beszélek. De akár a legutolsó kis manónak is van. Nem vagyok se ronda, se semmilyen, talán annyi h nincs baráti köröm, és nem járok szórakozni:D helyette próbálkozások az utcán, buszon...stb. (már nem járok suliba)
Nekem sincs barátnőm, nem is volt. A baráti köröm nem nagy, páran vagyunk csak jó barátok de mi összetartunk és időnként elmegyünk szórakozni. Ez nem volt mindig így, kb fél éve kezdtünk buliba járni.
Sose tetszettem egy lánynak se, sose vettem észre hogy bármelyik lány is keresné a társaságom. Eddig kb 5 lánynál próbálkoztam hogy elhívom valahova vagy ilyesmi de mindegyik lazán nemet mondott.
Nem vagyok menő, nem ismernek sokan, nincs sok pénzem. A lányok nagy rész meg azt nézi hogy ki mennyire ismert, mennyi pénze van.
Szerintem 2# a tizenéves lányok nem feltétlenül a pénzre hajtanak. Engem nem érdekel most, hogy milyen az anyagi helyzete a srác családjának. Arról nem tehet senki, hogy a szülei mennyit keresnek. Ha valaki ilyenek alapján ítélkezik akkor elég felszínes lehet.
17L
Erdekes kerdes...
En 27 eves vagyok, szük a barati köröm, elegge meg kell szokni a humoromat, nem vagyok kigyurt es tudok egy igazan arrogans ... lenni.
Megis van egy "model" baratnöm, aki csak azert nem modelkedik, mert degradalonak erezne diplomai miatt.
Ne keresd a kifogasokat! Dolgozz magadon! Ha meg vagy elegedve magaddal, akkor megkapod, ami szerinted jar neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!