Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tudnátok tanácsot adni ebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok tanácsot adni ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Fél éve élek külön a kisfiam édesanyjától,a mai napig is depressziós vagyok,borzalmas minden egyes nap.

Étvágyam alig,lefogytam azóta legalább 10 kg-ot,utálok tükörbe nézni annyira nyúzott vagyok,egyszerűen semmi nem okoz örömöt.

Megismertem egy szép,csinos,kedves nőt a neten,a hétvégén elvileg találkoznánk személyesen is,de nagyon tartok tőle,ebben az állapotban biztos csak elriasztanám magamtól.

Viszont nem bírom már ezt a magányosságot és letargiát,lassan beleőrülök.

Ti a helyemben megpróbálnátok az ismerkedést,vagy hamvába szült gondolat az egész?

2015. júl. 29. 08:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Meg kell próbálni. Szerintem eléggé magadba fordultál, kell egy társ az pedig csak ismerkedéssel fog menni.
2015. júl. 29. 10:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Amíg depressziós vagy ne ismerkedj, kiszúrsz a másikkal is. Előbb hozd rendbe magad. Képzeld magad a másik helyébe:megjelenik egy nyavaléygós világfájdalmas pasi aki órákig ecseteli mért szakított az exével és hiányzik neki a gyereke. Hát ez minden nő álma, ai végre egy normális kapcsolatot szeretne. Kapcsolatot csak tiszta lappal lehet kezdeni, ülönben kudarcba fullad.
2015. júl. 29. 11:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát, először magadat kéne rendbetenni, mert depressziósan csak pocsék kapcsolatokba ugrik bele az ember...

Én hasonló helyzetben kifogtam mindenféle lelkibeteg, súlyos személyiségzavaros pasit, akik csak tovább rontottak az állapotomon.

Úgyhogy inkább elmentem pszichológushoz, dolgoztam magamon, és csak akkor kezdtem el ismerkedni, amikor már készen álltam rá. Így se volt könnyű... Fél évig csak randizgattam, ismerkedtem, de senkivel nem éreztem, hogy igen, akarom...

Aztán egyszer csak jött valaki, akivel egyszerűen tökéletesen összeillünk, és végre én is el tudom fogadni a boldogságot! Mert az sem egyszerű ám!!!

Úgyhogy szerintem adj időt magadnak, és először hozd helyre magad, csak utána ismerkedj!

N

2015. júl. 29. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!